ČLAN Predsedništva Hrvatskog narodnog sabora Mario Karamatić rekao je da Hrvati imaju mogućnost da unutar Federacije BiH naprave Donjeck i Lugansk ukoliko na izborima ponovo dođe do njihovog preglasavanja.

Srbijo Zuta kuco

11.04.2022. 09:13

Zasto Donjeck i Lugansk? Hoce da naprave RSK. Da bi licemeri shvatili koliki su licemeri Te nove tvorevine treba da dozive sudbinu RSK.

buki

11.04.2022. 09:27

Lako bi Zapad podelio, ne Federaciju nego celu BiH, na hrvatski i muslimanski deo, ali im nikako ne odgovara REPUBLIKA SRPSKA. Ona je ta koja im bode oči i od potpisivanja Dejtona rade svim sredstvima na njenom nestajanju. Ako ne daj bože uspeju od BiH da naprave građansku državu, podeliće je za 10 minuta na opšte zadovoljstvo ustaša i balija, a Srbi će moći da menjaju veru ili se sele u Beograd. Nacistima na prostoru Balkana samo Srbi smetaju, kako u BiH, tako i u CG, Hrvatskoj, Makedoniji, a najviše u Srbiji. Sa kosova su nas proterali, iz Hrvatske takođe, u Sloveniji nas nije ni bilo, u Makedoniji je to završeno još za vreme Broza, ostaju Crna Gora, ostatak Srbije i Republika Srpska, u kojima se intenzivno radi na tome već 30 godina. Baš smo mi Srbi žilav narod, jer ni Aboridžini, ni Indijanci ne bi ovoliko vekova izdržali, koliko Srbi odoljevaju pokušaju zatiranja našeg postojanja. Ne dajte se braćo i učite svoju decu ko su i koje golgote smo prošli, jer ih niko drugi tome neće naučiti, pogotovo ne u našim školama, gde programe pišu Nemci i Hrvati.

ZAHUM

11.04.2022. 10:58

И ти "Хрвати" би да направе свој Доњецк и Луганск на сред Херцег-Босне од Светога Саве?! Наравно да је за здрав разум то могуће али под једним условом, да се земља принца Растислава Немањића присаједини Републици Српској. То је идеја и план Милорада Додика.