NOVA PRAVILA ZA ULAZ U SLOVENIJU: Karantin neće moći da bude skraćen PCR testom

Tanjug

15. 01. 2022. u 10:22

PUTNICI kojima je naloženo da idu u karantin nakon ulaska u Sloveniju, više neće moći da skrate karantin PCR testom, stoji u novim pravilima koja je sinoć usvojila vlada Slovenije, a koje stupaju na snagu u ponedeljak.

НОВА ПРАВИЛА ЗА УЛАЗ У СЛОВЕНИЈУ: Карантин неће моћи да буде скраћен ПЦР тестом

Foto: AP

Odluka je doneta nakon što je ove nedelje karantin skraćen sa deset na sedam dana, saopšteno je iz kancelarije za komunikacije slovenačke vlade, prenosi agencija STA.


Da bi izbegli karantin pri ulasku u zemlju, putnici moraju imati važeću kovid propusnicu koja dokazuje vakcinaciju, ili uverenje da su se oporavili od kovida-19, ili da su imali negativan PCR test u poslednjih 48 sati, ili brzi antigenski test u poslednja 24 sata.

BONUS VIDEO: 

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO JE PRIPREMA ZA DRŽAVNI UDAR: Milanović -  Gotovo je, ne mogu ništa