LIDER SDA Bakir Izetbegović tvrdi da srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik igra "rizičnu igru", u kojoj ne može da pobedi.

Komentari (5)

Jotan

08.12.2021. 17:54

Pitanje svih pitanja: Ako Dodik nije u pravu,kako Vi možete reći "mi će mo to oboriti na ustavnom sudu".Kako vi znate unaprijed šta će ustavni sud odlučiti.Zaključak.Dodik je u pravu što hoće da se riješi takvog uređenja gdje jedan političar upera sa Ustavnim sudom.

Luka

08.12.2021. 18:51

Bakire pretiš se Ustavnim sudom,upravo ono na što ukazuje Dodik,da ste sve institucije stavili pod bošnjački utjecaj,radi čega i hoće, da povuće sve dosad ustupljene nadležnosti,kako bi se izborio za ravnopravnost srpskog naroda u Bosni.

Sukrija

08.12.2021. 23:04

Joj kad babin Bokir preti "sankcijama"...Milorade ako tako nastavis nema cevapa na carsiji..pa ti vidi..sta ti je ciniti..Za Bokira informacija BiH je vec dugo podeljenja i stoji na nepomirljivim razlikama..Ta duuboka i nepremostiva razlika je zahvaljujuci upravo tebi,Silajdzicu,Cericu,Penishajicu i slicnima..Gradanska BiH je moguca bas onoliko koli ko si ti i nabrojana gospoda gradani..

Zeljo

09.12.2021. 09:20

Ridjobradi..... Kad se tako zdusno boris za bosnu.zasto ne ostadoste u sasravu jugoslavije.nego otpoceste rat. Moras da shvatis da vise nikada nece biti isto.i da ne mozemo vise biti zajedno.