VISOKI predstavnik Kristijan Šmit je u današnjem obraćanju poslanicima Predstavničkog doma PS BiH rekao da niko, ko želi da razgovara o dezintegraciji države, neće biti u mogućnosti da to realizuje i poručio da je jasno da niko nema interesa da vrati sat unazad.

Komentari (3)

Prellee

28.10.2021. 16:42

Dodik je u pravu, i ovaj ne razumije strukturu BiH, niti mu je cilj implementacija Dejtonskog sporazuma kako glasi.Znaci i dalje se moze uzimati imovina u Republici Srpskoj iz Sarajeva, juce poljeprivredna dobra, danas sume, a sutra rijeke i rijecni potencijal RS.Nije dobro nikako.Sad ce Bosnjaci dobiti krila.Cuj palamudi nama, kao mi smo glupi, tako nas drzi, Zakon o genocidu se odnosi na sve zrtve, a dobro znamo sta je Incko napravio, koji je genocid forsirao i ko treba da bude ponizen.Nadam se da u UN nece proci ovaj samozvani visoki upravitelj, jer covjek je bully i mnogo neupucen u situaciju u BiH.Srbima ce samo poklanjati slatkorjecivost, a Republiku Srpsku svesti na praznu ljusturu.Mene brine opozicija RS koja ne shvata sta znaci jedinstvo Srba, bas sada u ovom momentu, kad su sa Zapada rjesili konacno Srbima zavrnuti ruku.

zoran

28.10.2021. 17:22

Medjunarodna zajednica nije samo nijemi svjedok nego je i pomagac i aktivni ucesnik u unistavanju drzava, kako finansijskog ,a tako i u ljudskom faktoru., Irak, Libija ,Sirija, Avganista, Vjetnam,Pojas gaze, paletina, Kurdi itd. Svi koji drugacije misle i zele da ostvare neki prosperitet, a nije u skladu sa zamislima i planovima te iste medjunarodne zajednice, " se unistava " do te mjere dok ne popusti iklekne na koljena. Jugoslavija je uniste, ljudi izginuli, materijalna sredstva unistena. Sta je medjunarodna zajednica radila, gledala , navijala za jednu stranu, a na kraju se i ona umjeslala da dovrsi unistavanje.

Gane

29.10.2021. 02:58

Ovo zaista nije normalno ovo tretiranje jednog naroda konstitutivnog u pokušaju kao da su ovce i nipodaštavajući volju istog pretočenu u jedini mirovni sporazum ... nek je svima Bog na pomoći ! Srbi u pamet se !