UHAPŠEN SIN HANKE PALDUM: Osumnjičen da je devojku (26) prisiljavao na intimni odnos - pevačica sve negirala

Novosti onlajn

07. 09. 2021. u 13:46

MIRZAD Brkić, sin Hanke Paldum, lišen je slobode u Neumu, prenosi Bljesak.info, iz navodnih poverljivih policijskih izvora.

УХАПШЕН СИН ХАНКЕ ПАЛДУМ: Осумњичен да је девојку (26) присиљавао на интимни однос - певачица све негирала

Foto privatna arhiva

Kako tvrde, Hankin sin je priveden zbog navodne sumnje da je fizički i psihički maltretirao devojku 1995. godište, te da je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Ženska osoba prijavila je kako je, u njenoj kući u Neumu, M. B. iz Sarajeva (1985) fizički i psihički maltretirao njenu gošću (1995), te je protiv njene volje prisiljavao na intimni odnos.

Informacije o prijavi i lišavanju slobode osumnjičenog potvrdio je Ljudevit Marić, PR MUP-a HNŽ-a.

- Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gde stanuju jedna muška osoba M. B. (1985) iz Sarajeva tokom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću (1995) iz Sarajeva - rekao je Marić, dodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Informacija je kasnije objavljena u biltenu MUP-a HNŽ-a, gde se navodi da je M. B. lišen slobode i službenim vozilom prevezen u Mostar. S navedenim slučajem je upoznat nadležni tužilac, a rad su nastavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ.

- Ma kakva je to vest? Odakle to? Kunem vam se svojim zdravljem i životom, i svim što imam da to nije istina! Ne znam dokle će da traže senzaciju i da pišu takve laži! Eno ga u Sarajevu, to ništa nije istina. Molim vas samo jednu stvar, da me ostavite na miru - rekla je Hanka ovim povodom za Telegraf.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju