ADVOKAT Branko Lukić smatra da pokušaj odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka i Zapada da progura nametnuti zakon o "zabrani negiranja genocida" ne može da prođe u Republici Srpskoj koja će se izboriti za svoja prava.

Komentari (4)

buki

28.07.2021. 22:20

A šta ako Zapad upravo hoće da u BiH proizvede tektonske poremećaje sa nesagledivim posledicama? Meni ovo upravo smrdi na to, i ultimatum da posle svih strahota koje su doživeli, Srbi još i priznaju genocid, me podseća na onaj iz 1914. Dobro znaju da genocida nije bilo i da ga nećemo priznati, pa će to iskoristiti za dalje iživljavanje nad nama. Daj bože da nisam u pravu.

Milan

29.07.2021. 06:17

Videli smo mnogo puta navijačku politiku "međunarodnih institucija"!Oni žele da spoje ne spojivo!Na žalost moramo da živimo pored njih i nismo srećni!Nejasno mi je zašto žele da žive sa nama kad su otpali od nas!

Djordije Cvarkov

02.08.2021. 18:27

Nije "ovaj server" dzabe majka priroda nagrdila. Laze i uverava sebe u svoje lazi. Niko ne spori zlocin i svi ga osudjujemo. Ali genocida nije bilo devedesetih u Srebrenici. Dok raseljavanje i ubijanje srpskih zena i staraca i iseljavanje celokupnog srpskog stanovnistva sa teritorije Hrvatske za 3 dana jeste. Nasi politicari treba hitno da povedu kampanju oko toga. Genocid je organizovano istrebljenje ili iseljenje jednog naroda sa vece teritorije. Oluja je bila planirana, organizovana i imala za cilj bas to, ciscenje teritorije od jednog naroda.