"NAJBOLJA ODLUKA KOJU SAM DONELA": Multimilionerka rasprodala imovinu, pa život počela iznova - Sada živi u kombiju (FOTO)

Novosti online

28. 02. 2024. u 17:42

MULTIMILIONERKA Ketlin Pajl kaže da je prodaja njene vile i svega što poseduje da bi se uselila u kombi i živela sa 30 dolara dnevno najbolja odluka koju je ikada donela u životu.

НАЈБОЉА ОДЛУКА КОЈУ САМ ДОНЕЛА: Мултимилионерка распродала имовину, па живот почела изнова - Сада живи у комбију (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram/thecaitawakening

Kejtlin Pajl (36), vlasnica ogromnog bogatstva, odlučila je da se odrekne svega da bi postala digitalni nomad.

Tokom svojih dvadesetih i ranih tridesetih, Kejtlin je imala uspešan posao kao lektor. Do svoje 31. godine zarađivala je 4 miliona dolara godišnje – što joj je omogućilo da kupi ogromnu kuću u Orlandu na Floridi sa svojim bivšim mužem.

Ali, nakon osam godina braka usledio je razvod. Kejtlin je prodala svoju kompaniju za 4 miliona dolara i morala je sama da vodi računa o ogromnoj kući.

Navela da su je brige o novcu, njen razvod i potreba da sama održava vilu doveli do toga da se oseća veoma loše. Tada je odlučila da usvoji minimalistički način života i da bude stalno na putu.

Kupila je kombi Mercedes Sprinter za 88.000 dolara i potrošila 102.000 dolara na renoviranje. U njemu je napravila kuhinju po meri sa velikim frižiderom, sokovnikom i blenderom – i krenula na put.

Kejtlin je do sada putovala u osam država. Radi kao psihološki savetnik, i to onlajn. Kaže da voli da provodi dane isprobavajući  nova iskustva kao što je planinarenje.

 - Živela sam sama u ogromnoj, praznoj kući, a sada putujem sve vreme.Volim da putujem – i ovo je bila najbolja odluka koju sam ikada donela u životu - rekla je Kejt.

Ona je i dodala:

- Postala sam mnogo samopouzdanija, stekla sam nove prijatelje i čak i izlazila na sastanke sa momcima. Ranije sam odlazila na nekoliko skupih odmora godišnje. To nije bilo održivo. Sada trošim 20 do 30 dolara po danu i živim život koji sam oduvek želela da živim - priznala je Kejt.

Ona je istakla kako ne planira da se odrekne svog nomadskog života, prenosi Infomer.

BONUS VIDEO: "MARADONA - IKONA POP KULTURE": Umetničko delo u čast slavnog Argentinca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)