DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 12. FEBRUAR: Ovnu dobar dan za privatni biznis, Vagu muči nesanica, Jarac ima šansu za veću zaradu

Marina Jungić, astrolog

11. 02. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 12. februara 2024. godine čeka na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 12. ФЕБРУАР: Овну добар дан за приватни бизнис, Вагу мучи несаница, Јарац има шансу за већу зараду

Image by Mabel Amber from Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec, koji vlada vašim domom i porodicom, ulazi u vaš znak i obrazuje dobre aspekte sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, što povoljno utiče i na ljubav i na biznis, pogotovo privatni. Možete da sklopite isplativ dogovor, ako poslujete sa strancima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vladalac vašeg mentalnog stanja, Mesec u astrološkom polju mašte, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Njegovi dobri aspekti podstiču vaš entuzijazam u poslu sa partnerom ili povoljno utiču na ishod nekog sudskog procesa.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec, koji upravlja vašim poslom, obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija, pa možete brže da ostvarite plan ili realizujete ideju u vezi sa nekim poslovnim projektom. Ovan vam šalje poziv za izlazak.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući karijere, u dobrom aspektu sa Merkurom, planetom dogovora i biznisa, donosi vam uvećanje prihoda. Dobar aspekt sa Marsom i Plutonom, donosi vam i podršku nadređenih i autoriteta. Oprez u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Venera, planeta novca, u dobrom aspektu sa Jupiterom u polju karijer, donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama, poljoprivrede, trgovine prehrambenim proizvodima. Saradnici su spremi da priskoče u pomoć. Oprez za volanom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom logike, pa danas brže i lakše možete doneti odluku od nečemu o čemu razmišljate ovih dana. Izbegavajte nepotrebne troškove. Podložnost povredama u kući.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec koji upravlja vašom karijerom, u sedmoj astrološkoj kući, pravi dobre aspekte sa vladaocima odnosa sa drugima,donoseći vam uspeh i novac, naročito ako radite u medijima, IT sektoru, turizmu, marketingu, pravosuđu. Nesanica.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaši vladaoci Pluton i Mars, simboli novca i akcije, popodne prave sekstil sa Mesecom u Ovnu, donoseći vam uvećanje prihoda. Voljena osoba želi da porazgovarate o problemu koji je muči i vi joj možete dosta pomoći. Izbegavajte alkohol.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa Mesecom, koji upravlja vašim strastima ali i rizikom i finansijama, u Ovnu, na predavanju ili sportskoj tribini, možete da upoznate atraktivnu osobu. Investirajte u nov projekat, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec upravlja vašim partnerskim odnosima, a njegova današnja pozicija u Ovnu, povoljno utiče na komunikaciju sa nadređenima, voljenom osobom i članovima porodice. Donosi vam takođe i veće šanse za zaradu, preko umetnosti, sporta, obrazovanja.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući biznisa, u popodnevnim satima, obrazuje dobre aspekte sa Plutonom i Merkurom u vašem znaku, donoseći vam podršku nadređenih i osoba na položaju. Možete brže da realizujete neki dogovor sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u dobrim aspektima sa planetama strasti i flerta, slobodnim Ribama donosi strastvenu romansu sa osobom koju poznaju preko poslovnih kontakata. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD GLEDA I NE VERUJE: Evo šta se u Africi dešava zbog Vladimira Putina i Rusije