DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 20. NOVEMBAR: Ovnove i Blizance čekaju udvarači; Vodolije će imati vanredne izdatke, a Ribe finansijsku dobit

Astrolog: Marina Jungić Milošević

19. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 20. НОВЕМБАР: Овнове и Близанце чекају удварачи; Водолије ће имати ванредне издатке, а Рибе финансијску добит

Foto Pixabay free images

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec, kao i svakog meseca, prelazi preko Saturna u Ribama, ali ovaj put pravi loš aspekt s vašim vladaocem Marsom, što vas dodatno iscrpljuje. Neko iz vaše prošlosti, ima želju da obnovi komunikaciju, a možda i vezu sa vama. Osetljiva stopala.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec blizu Saturna u 11. astrološkoj kući, obrazuje napet aspekt sa Marsom, zbog čega morate da povedete računa o finansijama i da izbegavate rizične investicije. Susret sa osobom koja stiže iz inostranstva ili tamo živi. Osetljiva koža.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Aspekti Meseca, blizu Saturna, u astrološkom polju karijere, podsećaju vas da je vreme da preduzmete nešto kako biste sebi obezbedili bolju poziciju na poslu. Udvara vam se zauzeta osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata. Podložnost povredama.

RAK (22.6 - 22.7)

Vaš vladalac, Mesec, blizu Saturna u devetoj astrološkoj kući, obrazuje naporan aspekt sa Venerom u Vagi, donoseći vam probleme u ljubavi. Budite oprezniji prilikom dogovora o saradnji sa strancima, pravnicima, advokatima. Pazite se u saobraćaju.

LAV (23.7 - 22.8)

Mesec u konjunkciji sa Saturnom, danas je pod negativnim uticajem Marsa, vladaoca vaše privatnosti, što vam donosi rasprave u domu i vanredne troškove. Dobar aspekt sa Neptunom donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova.

DEVICA (23.8 - 22.9)

Sa Mesecom blizu Saturna u sedmoj astrološkoj kući, moraćete da nađete kompromisno rešenje u odnosu sa ljubavnim, ali i poslovnim partnerom. Napet aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Jupiterom, čini vas sklonim subjektivnim zaključcima.

VAGA (23.9 - 22.10)

Vaš vladalac Venera u izazovnom aspektu sa Saturnom preko koga danas prelazi Mesec, upozorava da obratite više pažnje na zdravlje, jer ste očigledno precenili sopstvene mogućnosti. Ljubavni partner je neraspoložen zbog finansijskih problema.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Spoj Meseca i Saturna u petoj astrološkoj kući, pod negativnim uticajem vašeg vladaoca Marsa, unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom. Vaši potencijali dolaze do izražaja, ako se bavite kreativnim zanimanjem ili sportom. Izbegavajte alkohol.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Zbog aspekata Meseca, blizu Saturna, u astrološkom polju privatnog života, možete otkriti neke porodične tajne ili problem koji ima vaš mlađi rođak ili saradnik. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, donosi vam uvećanje prihoda.

JARAC (22.12 - 20.1)

Sa Mesecom blizu vašeg vladaoca Saturna u trećoj astrološkoj kući, obratite više pažnje na odnos sa neposrednim okruženjem, od rodbine i komšija do poslovnih saradnika. Emotivni partner želi da vam nametne svoje stavove. Skloni ste nelogičnim zaključcima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec blizu vašeg suvladaoca Saturna, u napetom aspektu sa Marsom u polju karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima i starijim osobama. Vanredni izdaci. Poznanstvo sa šarmantnom osobom na kraćem putu, seminaru ili predavanju.

RIBE (20.2 - 20.3)

Mesec blizu Saturna u vašem znaku čini vas preosetljivim i sklonim subjektivnim zaključcima, a samim tim i pogrešnim odlukama. Umetnici, lekari i zdravstveni radnici, farmaceuti, IT programeri, mogu postići isplativ dogovor sa strancima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SKANDAL: UEFA pokrenula istragu o žrebu za EURO 2024! (VIDEO)