DNEVNI HROSKOP ZA NEDELJU 5. NOVEMBAR: Rak da pazi gde ulaže novac, Devici dolazi do promena planova, Jarca očekuje zanimljiv susret

Astrolog: Marina Jungić Milošević

04. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 5. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 5. НОВЕМБАР: Рак да пази где улаже новац, Девици долази до промена планова, Јарца очекује занимљив сусрет

Foto Shutterstock

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Poslednja Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući nadahnuća i motivacije, umetnicima i sportistima donosi uspeh, ali i vanredne troškove. Izbegavajte rizične investicije i podizanje kredita u popodnevnim satima. Promenite način ishrane.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sa poslednjom Mesečevom četvrti u Lavu, očekuju vas vanredni izdaci koji se odnose na poslove sa nekretninama ili građevinskim radovima. Moguće ljubomorne scene, raskidi ili razdvajanje od voljene osobe. Udvara vam zauzeta osoba.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući komunikacija, utiče na promenu vaših planova i može da oteža komunikaciju sa inostranim partnerima. Ako se bavite kreativnim zanimanjem, očekuje vas uvećanje zarade. Osetljiv urogenitalni trakt.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, u poslednjoj fazi, opominje da povedete računa o ulaganjima u projekte sa strancima. Emotivni partner ima ideju kako da realizujete posao koji dugo planirate. Poziv za izlazak stiže od Riba. Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sa poslednjom Mesečevom četvrti u vašem znaku, klonite se rasprava sa nadređenima i voljenom osobom. Pozicija Merkura i Saturna, vladalaca vašeg posla, opominje na oprez prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Bol u leđima.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

U vreme današnje, poslednje Mesečeve četvrti, moguća je promena plana koja se odnosi na početak realizacije jednog posla. Naglašen znak Škorpije donosi vam probleme u poslovanju sa strancima. Bik misli na vas. Opasnost u saobraćaju.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkom polju više sile, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Poslušajte savet jednog Blizanca. Vodolija vam šalje pozic za izlazak. Smanjite unos šećera.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Marsa i poslednje Mesečeve četvrti u polju karijere, opominje da povedete više računa o troškovima, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Poznanstvo sa mlađom osobom preko neke društvene mreže.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Poslednja Mesečeva četvrt u kvadratu sa vašim vladaocem Jupiterom, simbolom ekspanzije i kontakata sa strancima, donosi vam promenu planova koji se odnose na obrazovanje, studije, seminare ili predavanja u inostranstvu. Proverite štitnu žlezdu.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Aspekti poslednje Mesečeve četvrti u kući finansija, donose vam vanredne troškove. Pozicija vašeg vladaoca Saturna usporava realizaciju nekih projekata. U večernjim satima, očekuje vas susret sa interesantnom osobom. Kardiovaskularne tegobe.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

U vreme današnje, poslednje Mesečeve četvrti u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, izbegavajte konflikte sa sa voljenom osobom. Stara simpatija namerava da ponovo postane deo vašeg života. Opasnost u saobraćaju.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući svakodnevice, upozorava da bi trebalo da budete oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore, jer smatra da ste joj za to dali povoda. Povećan oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)