NAJVEĆI BANKAR I ZAVODNIK HOROSKOPA: Ovo su osobine osmog znaka zodijaka, proverite jeste li tipična Škorpija?

Astrolog: Marina Jungić Milošević

30. 10. 2023. u 21:00

HARIZMATIČNA, tajanstvena i fatalno privlačna, Škorpija nikada ne može ostati neprimećena.

НАЈВЕЋИ БАНКАР И ЗАВОДНИК ХОРОСКОПА: Ово су особине осмог знака зодијака, проверите јесте ли типична Шкорпија?

Foto Shutterstock

Poseduje seksualnu magiju, kojoj je teško odoleti. Zavodi pogledom kojim prodire do najtananijih dubina vaše duše, ali i dodirom. Zna šta želi i to i dobija. Rezervisana, ne priča mnogo, a deluje sugestivno. Vrlo intuitivna, toliko da može da vam čita misli.

Ovaj rođeni detektiv i veliki borac, kojim upravljaju Pluton i Mars, planete strasti, novca i moći, nikada ne rasipa svoju energiju. Poseduje jak intelekt i sve drži pod kontrolom.

Hrabra, hladnokrvna i u najvećoj opasnosti, Škorpija je sposobna da i smrti gleda pravo u oči. Rizik je za nju uvek izazov, a nisu joj strani ni kriminal, ni kocka. Zato se često nađe i s one strane zakona (vođa mafije). Međutim, i kada ima poroke, muškarac Škorpija ne prestaje da vodi računa o svojoj fizičkoj kondiciji. On je vojnik u duši, disciplinovan, pouzdan, istrajan, sjajan u zanimanjima koja podrazumevaju uniformu, policiji, tajnoj službi, pa i kao upravnik zatvora.

Foto Pixabay free images

Pored toga što je najveći detektiv i psiholog, Škorpija je i najveći bankar Zodijaka, koji ne čuva samo novac i dragocenosti, već i tajne, kako državne, tako i privatne. Nikada vas neće izdati, kao što ni sama ne prašta prevaru, ni izdaju. Osvetoljubiva. Ne treba je imati za neprijatelja. Od svojih principa nikada ne odstupa. Isključiva, kod nje nema sredine, ili voli ili mrzi. Zbog toga često ume da bude subjektivna. Drži se sopstvenih moralnih pravila koja nikada ne krši, kao ni svoju reč. Za prijatelja je spremna i život da položi.

Škorpija je i znak smrti, ali i regeneracije koja je kod nje veoma naglašena, pa se brzo oporavlja posle bolesti i povreda, kojima je inače sklona. Njene slabe zdravstvene tačke su i donji deo stomaka, genitalni organi, endokrini sistem, bubrezi, grlo, respiratorni organi.

Slabe zdravstvene tačke su joj genitalni i respiratorni organi, endokrini sistem, bubrezi, grlo

Ovaj znak, takođe, poseduje jaku moć introspekcije i koncentracije. Rođeni lider, bavi se poslom koji voli, ne pravi kompromise. Merkur, planeta intelekta i logike, egzaltirana je u Škorpiji, zbog čega je ona vrlo inteligentna, oštroumna, mada zna da bude i zajedljiva i sarkastična. Voli da dominira, samouverena, stroga, često destruktivna (sadomazohista) osvetoljubiva. Dostojanstvena, plemenita, lojalna. U suštini, konzervativna i patrijarhalna, ali i kontradiktorna.

Žena Škorpija je najveća zavodnica Zodijaka, koja uvek zrači seksepilom, šta god da obuče. Voli čipku, haljine, uglavnom crnu i tamnocrvenu boju. I muškarac rođen u ovom znaku je najveći zavodnik, koji privlači žene kako muževnim, tako i pomalo opasnim izgledom. Neguje ležeran, često sportski stil, deluje otmeno, a čak i kada nije, magnetski je privlačan. Tajanstven, nikada ne znate šta misli, čak i kada je najsrdačniji. Vrlo je strastven, tako da s pravom nosi i titulu najboljeg ljubavnika Zodijaka. Vrlo posesivan i ljubomoran, ali i romantičan i topao. Njegove emocije su duboke i veran je onima koje voli. Oba pola su odlična u ulozi roditelja, mada je žena Škorpija ipak malo zahtevnija.

Foto: Profimedia

Mars u Škorpiji - Šta to donosi vašem horoskopskom znaku?

PREKO Škorpije trenutno prelaze njen vladalac Mars (do 24. novembra), Merkur (do 10. novembra) i Sunce (do 22. novembra). Ovi simboli akcije, logike i uspeha, obrazuju opoziciju sa tranzitnim Jupiterom i Uranom u Biku. Zato predstavnike ovih znakova, naredne tri nedelje, očekuju veći izazovi na poslovnom, ali i na ljubavnom planu. Budući da i Škorpija i Bik simbolizuju finansije i erotski život, ovi napeti aspekti će uticati i na ostale zodijačke znake, u zavisnosti od astrološke kuće i kojoj se nalaze.

Ovnovi će imati turbulentan period na radnom mestu, kao i sa emotivnim partnerom, dok se Bikovi mogu suočiti sa otvorenim neprijateljima, kao i sa odlukom o razvodu braka ili prekidu zajedničkog života. Blizance treba da budu spremni na rasprave sa saradnicima i rođacima, ali i intrige i podmetanja na poslu, dok slobodne Rakove očekuju nova ljubav i promene planova.

Lavovi će morati da malo smire strasti u domu i porodici, dok ih u karijeri očekuju pozitivne promene. Device će morati da srede odnose sa kolegama i rođacima i posvete se dogovorima sa strancima, dok Vagama ovi aspekti donose mogućnost nasledstva, ali i vanredne troškove. Škorpije će iz svih problema kao i uvek izaći jače, čak i ako privremeno budu morale da se razdvoje od ljubavnog partnera.

Strelčevi će imati osećaj kao da su im ruke vezane po mnogim pitanjima, ali će im saradnja sa strancima pomoći da se srede. Jarčevi će morati da preispitaju svoje planove i odnos sa ljubavnim partnerom, a Vodolije komunikaciju sa saradnicima i članovima porodice. Ribe će se potruditi da stabilizuju odnose sa rođacima i da se okrenu ka učenju ili stručnom usavršavanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori