DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. OKTOBAR: Ovnu dobar dan za ljubav, a Škorpiji za finansije, Ribe zainteresovane za kreativan posao

Astrolog: Marina Jungić Milošević

18. 10. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 19. oktobar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 19. ОКТОБАР: Овну добар дан за љубав, а Шкорпији за финансије, Рибе заинтересоване за креативан посао

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Izazovan aspekt Meseca sa Neptunom, planetom mašte, donosi vam inspiraciju u vezi sa projektom koji se odnosi na saradnju sa strancima, studije ili stručno usavršavanje u inostranstvu. Pozicija Venere povoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

napeti aspekti Meseca u polju finansija sa Jupiterom i Uranom u vašem znaku, donose vam vanredne izdatke. Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, donosi vam susret sa interesantnom osobom na kraćem putu.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u sekstilu sa Suncem, donosi vam ponude od partnera iz inostranstva. Ali, napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom logike, upozorava da možete doneti pogrešnu odluku. Rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko šeste astrološke kuće, pod uplivom Merkura, planete biznisa, možete biti skloni nelogičnim zaključcima, kada se radi o poslovnim aranžmanima. Dobar aspekt sa Suncem donosi vam uvećanje prihoda.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju kreativnosti u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Suncem, donosi nove angažmane umetnicima i sportistima rođenim u vašem znaku. Rastrzani ste između osećanja prema jednoj Vodoliji i onoga što vam govori glas razuma.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, u astrološkoj kući posla, prolongiraju dogovore sa inostranim partnerima. Izbegavajte rasprave sa saradnicima i kolegama. Voljena osoba vam priprema prijatno iznenađenje.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Izazovan aspekt Meseca u Strelcu sa Neptunom u astrološkom polju posla, donosi vam inspiraciju, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Pozicija Marsa, upozorava da su mogući konflikti i rasprave sa voljenom osobom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, planete moći i velikog novca, povoljno utiče na vaše finansije. Zajednički aranžman sa Ribama ili nekim Rakom, donosi uspeh i zaradu pedagozima, umetnicima, sportistima.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko vašeg znaka, donosi vam šanse za dobru zaradu kada je reč o zajedničkom aranžmanu sa partnerima koji žive u drugom gradu ili zemlji. Poslušajte savet jedne Vage. Voljena osoba očekuje da joj poklonite više pažnje.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Povoljan aspekt između vašeg vladaoca Saturna i Meseca, simbola trgovine, u astrološkoj kući neprijatelja i prepreka, donosi vam šanse za sklapanje isplativog posla. Moguć tajni susret sa osobom koja živi u drugom gradu ili zemlji.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući društvenog života, pod uticajem Neptuna iz kuće novca, upozorava da pazite da vas neko ne prevari. Nije pravi trenutak za realizaciju vaših planova o započinjanju privatnog biznisa. Čuvajte se za volanom.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg vladaoca Neptuna, podstiče vašu maštu i nadahnuće, kada se radi o nekim kreativnim poslovima. Jedna Škorpija ne prestaje da razmišlja o vama, dok vam Jarac šalje romantičnu poruku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)