JASTREB JOJ BACIO ZMIJU NA RUKU, PA JE NAPAO: Žena doživela užas u dvorištu, krvavu je prebacili u bolnicu (VIDEO)

Novosti online

09. 08. 2023. u 16:56

DUBOKE posekotine od kandži, slomljene naočare i veliki stres posledica su neočekivanog događaja za ženu koja je mirno kosila svoje dvorište.

ЈАСТРЕБ ЈОЈ БАЦИО ЗМИЈУ НА РУКУ, ПА ЈЕ НАПАО: Жена доживела ужас у дворишту, крваву је пребацили у болницу (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/KHOU 11/Profimedia/Ilustracija

Pegi Džons (64) i njen suprug nameravali su da iskoriste vreo letnji dan 25. jula za košenje trave oko njihovog imanja u Silsbiju u Teksasu.

Dok je njen suprug kosio travu ispred kuće, njoj je u dvorištu iza kuće na ruku, sa neba, pala zmija.

Žena je instiktivno pokušala da je otrese sa sebe, ali joj se zmija obmotala oko podlaktice i krenula da je napada, pokušavajući da je ujede za lice.

Koji trenutak kasnije na njih se stuštio jastreb koji je zario kandže u ruku gospođe Džons kako bi zgrabio zmiju koja je još čvršće stezala ruku.

Borba je trajala kratko, jastreb je vukao zmiju, ali i ženinu ruku u vis sve dok u jednom trenutku nije uspeo da je otrgne sa ruke.

Okrvavljene ruke i naočara slomljenih od udara zmije u lice gospođa Džons je otrčala do muža koji je kasnije rekao da je bila u totalnoj histeriji i da je nepovezano pokušavala da objasni šta joj se upravo dogodilo.

Odmah ju je odvezao u bolnicu gde su joj tretirali povrede i ostavili je da prenoći pod lekarskom kontrolom jer nije bilo jasno da li ju je napala otrovnica i da li ju je ujela.

Kada se sabrala Pegi Džons je pokušala da rekonstruiše događaj. Setila se da je videla kako jastreb grabi zmiju sa zemlje što joj nije bilo neobično jer je to viđala i ranije na imanju.

Pretpostavlja da je ispustio zmiju iz kljuna dok je leteo iznad nje jer u dvorištu nema drveća s kojeg bi zmija mogla da padne.

Opisujući događaj novinarki  Si-Bi-Esa rekla je da je u jednom trenutku pomislila da će umreti i da je dozivala Isusa da joj pomogne.

Dve nedelje kasnije ruka joj je i dalje u zavojima i Pegi Džons kaže da je očekivala da će rane brže zarastati.

- Nikada nisam imala problem sa spavanjem, ali u ove dve nedelje sam ukupno spavala možda sedam ili osam sati - izjavila je dodajući da se i tada budi u paničnom strahu.

(RTS)

BONUS VIDEO: DOLINA SMRTI - Turistička atrakcija zbog rekordno visokih temperatura

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)