PRIJAVITE SE: Finska raspisala konkurs za deset srećnika koji će besplatno boraviti u ovoj zemlji

D.B.M.

24. 03. 2023. u 07:00

ZEMLjA u kojoj živi, čak, i Deda Mraz šestu godinu zaredom proglašena je za najsrećniju državu na svetu. Finska je ponovo prva u Svetskom izveštaju o sreći, a Finci su odlučili da ovog puta svoju mudrost podele sa drugima. Državna turistička organizacija raspisala je konkurs za deset srećnika koji će besplatno boraviti u ovoj zemlji i učiti kako da budu srećni.

ПРИЈАВИТЕ СЕ: Финска расписала конкурс за десет срећника који ће бесплатно боравити у овој земљи

vikipedia

Majstorski kurs je osmišljen tako da pomogne polaznicima da u sebi pronađu Finca. Stručnjaci će ih obučavati o prirodi i načinu života, zdravlju i ravnoteži, dizajnu i svakodnevici, hrani i blagostanju. Zainteresovani mogu da popune prijavu do 2. aprila, a seminar će se održati u Kuru Resortu od 12. do 15. juna. Kao deo prijave, potrebno je snimiti TikTok koji pokazuje da zainteresovani pojedinac zapravo "potajni Finac". Program se održava u regionu koji ima mnoštvo jezera, što će navodno pomoći polaznicima da se zaista osećaju bliže prirodi. Obuhvata i luksuzni smeštaj, privatnu saunu i spa centar.

Finci, inače, veruju da sreća potiče od povezanosti sa prirodom i da su njihove šume, jezera i arhipelazi savršena mesta za opuštanje i uspostavljanje unutrašnjeg mira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!