NEVEROVATNA POBEDA U "SLAGALICI": Novi susret "uništitelja tastera", voditeljka uzviknula na kraju (VIDEO)

Novosti online

26. 12. 2021. u 19:43

LjUBITELjI kviza "Slagalica" večeras su gledali neverovatno uzbudljivu borbu Branimira Arsića i Nedeljka Šujice, koji su juče postali pravi hit na društvenim mrežama nakon što su zamalo polomili tastere tokom igre "Ko zna zna".

НЕВЕРОВАТНА ПОБЕДА У СЛАГАЛИЦИ: Нови сусрет уништитеља тастера, водитељка узвикнула на крају (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/RTS

Ponovo smo imali prilike da vidimo "maltretiranje" tastera, kao i prateće grimase takmičara koji su se lavovski borili da prvi odgovore.

Dokaz o tome kolikim znanjem vladaju pokazuje i činjenica da su i Arsić i Šujica na polovini epizode kviza već imali više od 200 poena.

Najuzbudljivije je ipak bilo u "Asocijacijama" gde je razlika bila samo šest poena u drugoj rundi.

Plavi takmičar, Branimir Arsić, koji je u tom trenutku bio u zaostatku, posle samo jedne otvorene kolone dao je tačan odgovor i pobedio.

Rešenje kolone A je bilo "planina", dok je konačno rešenje, koje je Arsić odgonetnuo, bilo "Avala", što je i voditeljka propratila oduševljenim uzvicima: "Svaka čast!"

Tom pobedom, sa 254 poena u ovom susretu sa Šujicom, Arsić je postao prvi finalista superfinala "Slagalice".

BONUS VIDEO: NOVINARKA RTS IZNENADILA GLEDAOCE - Butnala sam se ovdeka u ovaj ram što se sija, pa i ja da se sijam

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TURSKI POPIS SRBA IZ 1455. GODINE: Ovako su se zvali naši preci - stara imena koja su danas zaboravljena