GRAĐEVINSKI FAKULTET PROSLAVIO ROĐENDAN: Sedam i po decenija obrazuje najbolje građevince

Lj.B.

04. 12. 2023. u 12:44

POVODOM Dana Građevinskog fakulteta, obeležavanja 177 godina visokoškolske nastave na Univerzitetu u Beogradu i 75 godina samostalnog Građevinskog fakulteta, dodeljene su pohvalnice za uspeh u toku dosadašnjih studija najboljim studentima, diplome studentima koji su završili osnovne akademske studije i diplome studentima koji su završili master akademske studije.

ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ ПРОСЛАВИО РОЂЕНДАН: Седам и по деценија образује најбоље грађевинце

građevinski fakultet

Posebno svečan trenuci bila su uručenja zlatnih indeksa kolegama koji su upisali Građevinski fakultet pre 50 godina i zlatnih diploma inženjerima koji su završili Građevinski fakultet pre pola veka, kao i jubilarnih nagrada za 10, 20 i 30 godina rada na fakultetu i ispraćaj kolega u penziju.

Svečana akademija održana je u Svečanoj sali fakulteta, kojoj su prisustvovali zaposleni i prijatelji fakulteta. Prisutnima su se obratili dekan Građevinskog fakulteta prof. dr Vladan Kuzmanović, rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić, predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti akademik Zoran Knežević, državni sekretar Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Vukašin Grozdić, savetnik ministra prosvete prof. dr Janko Samardžić i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Dodeljene su nagrade za izuzetan uspeh u naučno-istraživačkom radu prof. dr Milošu Staniću, prof. dr Ivanu Ignjatoviću, prof. dr Milanu Kilibardi i doc. dr Marku Marinkoviću kao i nagrade najboljim studentima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)