KAKAV JE POLITIKA GLOBALNOG ZDRAVLJA: Serija predavanja na Univerzitetu u Beogradu

Lj.B.

25. 09. 2023. u 14:28

UNIVERZITET u Beogradu organizuje seriju javnih predavanja iz oblasti globalnog zdravlja, a svi učesnici svoje ideje o problemima i mogućim rešenjima mogu da iznesu u sredu, 11. oktobra od 13 do 15 časova u svečanoj sali zgrade Rektorata na Studentskom trgu.

КАКАВ ЈЕ ПОЛИТИКА ГЛОБАЛНОГ ЗДРАВЉА: Серија предавања на Универзитету у Београду

univerzitet u beogradu

Profesori i stručnjaci sa Circle U. univerziteta govoriće o politikama globalnog zdravlja iz političke, ekonomske, društvene i istorijske perspektive. Razmatranje ovih tema biće posebno interesantno u kontekstu savremenih izazova liberalne demokratije.

Za sve zainteresovane koji nisu u prilici da prisustvuju događaju biće obezbeđen uživo prenos na zvaničnom YouTube kanalu Univerziteta u Beogradu, a učesnici će moći da se pridruže diskusiji putem interaktivnog softvera.

Ovo je treće predavanje u nizu serije javnih predavanja na temu globalnog zdravlja namenjenih široj javnosti, u cilju podizanja svesti građana o pitanjima globalnog zdravlja i upoznavanja javnosti sa ključnim nalazima istraživača aktivnih na univerzitetima članicama. Prva serija javnih predavanja iz oblasti globalnog zdravlja održana je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu u aprilu, a druga u maju u Naučno tehnološkom parku u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)