IZLOŽBA "KOVID - IZMEĐU JAVNOG I PRIVATNOG": Na sceni "Parobrod", večeras u okviru Festivala "Vizualizator"

V.V.S.

11. 05. 2021. u 14:15

U USTANOVI kulture "Parobrod" , 10. maja u 19 časova, otvara se foto izložbe "Kovid - između javnog i privatnog".

ИЗЛОЖБА КОВИД - ИЗМЕЂУ ЈАВНОГ И ПРИВАТНОГ: На сцени Пароброд, вечерас у оквиру Фестивала Визуализатор

UK Parobrod

Izložba se realizuje u saradnji sa magazinom National Geographic Srbija u okviru festivala "Vizualizator" čiji je organizator Centar za razvoj fotografije.

- Ove godine smo svedočili fizičkoj, društvenoj i kulturnoj izolaciji. Želimo da pokažemo kako se naše društvo ponašalo javno, a kako privatno. Samim tim, izložba je podeljena u dve kategorije koje na različit način prikazuju svakodnevni život u novim, nepredviđenim uslovima. Kategorija "javno" pokazuje kako je izgledao svakodnevni život i kako su se u njemu ponašali pojedinci, institucije i društvo u celini, a kategorija "privatno" ovekovečava lične priče autora o izolaciji ili samoizolaciji - ističu u "Parobrodu".

Festival fotografije je međunarodnog karaktera, a među njegovim izlagačima nalaze se imena svetski priznatih profesionalnih fotografa. "Vizualizator", osmu godinu za redom, pokazuje bogatstvo i vitalnost istorijskog i savremenog fotografskog stvaralaštva. Tokom svog bogatog petnaestodnevnog programa, Festival predstavlja domete svetske i domaće fotografske scene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati