SMRŠAO DO NEPREPOZNATLJIVOSTI I ŠOKIRAO JAVNOST: Ovako je Tika izgledao samo nekoliko meseci pred smrt

Novosti online

07. 12. 2020. u 15:03

SRPSKI glumac Tihomir Arsić preminuo je danas u 64. godini života posle duge i teške borbe sa rakom pankreasa.

СМРШАО ДО НЕПРЕПОЗНАТЉИВОСТИ И ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Овако је Тика изгледао само неколико месеци пред смрт

Foto: Printskrin Tanjug

Arsić se poslednji put pojavio u javnosti polovinom septembra, na promociji mladih oficra Republike Srbije i mnoge izenadio neprepoznatljivim izgledom.

Publika već neko vreme nije mogla da uživa u glumačkim bravurama popularnog Tihomira Arsića, međutim, niko nije znao koji je pravi razlog njegovog povlačenja iz javnog života.

– Nema razloga da krijem, meni je zdravlje veoma narušeno. Prošle godine operisao sam rak pankreasa u Nemačkoj i od tada idem na hemoterapije, čak sam i danas bio na terapiji pre dolaska na promociju – rekao je tada glumac.

Foto Tanjug printskrin

Podsetimo, Arsić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i drugima, dok ga je televizijska publika nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji „Ubice mog oca“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)