PRVI FESTIVAL UMETNOST I LJUDSKA PRAVA: Početak sa "Zemljom"

M. Kralj

22. 10. 2020. u 16:07

PERFORMANSOM Zemlja Jadranke Anđelić, u UK Stari Grad, 23. oktobra, počeće festival Umetnost i ljudska prava, koji organizuje Dah teatar u saradnji sa partnerskim organizacijama.

ПРВИ ФЕСТИВАЛ УМЕТНОСТ И ЉУДСКА ПРАВА: Почетак са Земљом

M.A.K.

Program festivala, do 28. oktobra, činiće performansi, predstave, koncerti, umetničke instalacije, radionice, debate i susreti, razgovori umetnika, aktivista i publike, konferencija, kao i premijera predstave Dah teatra, o dečijim pravima - Za tvoje dobro -.

Sve to će se odvijati uživo, na nekoliko lokacija u Beogradu.

Pored UK Stari grad, umetnike i aktiviste ugostiće i CZKD, Malo pozorište Duško Radović, Kuća ljudskih prava i Zadužbina Ilije M.Kolarca, uz pridržavanje svih zdravstvenih mera i dozvoljenog broja okupljanja.

Uživo će gostovati umetnici iz Brazila, dok će se drugi planirani gosti iz inostranstva, zbog novonastale situacije, priključiti preko onlajn platformi za konferenciju i diskusije.

Osim koncerta u Zadužbini Ilije M.Kolarca, festivalski događaji će biti besplatni i otvoreni za sve. Donacije su dobrodošle, a sav prikupljeni novac će se donirati u Fond solidarnosti za najugroženije nezavisne umetnike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati