ZA PUBLIKU MASKE SA „PUŽIĆEM“: Omiljeno dečije pozorište u subotu otvara sezonu

V.V.S.

08. 09. 2020. u 11:24

PREDSTAVOM „Brankov urnebes“ Pozorište „Puž“, u subotu 12. septembra, otvara novu sezonu: u ovoj „muzičko urnebenoj kontakt predstavi“ u glavnoj ulozi pojaviće se, kao i uvek, popularni Branko Kockica.

ЗА ПУБЛИКУ МАСКЕ СА „ПУЖИЋЕМ“: Омиљено дечије позориште у суботу отвара сезону

Foto: N. Skenderija

Tokom ovog meseca na repertoaru su još dve predstave, „Džinovska torta“ i „Gusarijada“.


Inače, početak oktobra rezervisan je za premijeru „Čarobne frule“, dok se krajem meseca (posle duže pauze) na scenu vraća omiljena i poučna predstava „U laži su kratke noge“.

Za najmlađe posetioce „Pužić“ je spremio i specijalne poklone -  zaštitne pamučne maske sa logom njihovog omiljenog teatra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)