NEKADA su "Žikina dinastija" i njeni nastavci punili bioskopske sale, a sada je komisija FCS procenila da i svojevrsni nastavak kultne franšize "Luda godina" ima potencijal i odobrila sufinansiranje ovog projekta sa 22,5 miliona dinara na konkursu za komercijalni repertoarski film.

Komentari (25)

Vaske

24.07.2020. 07:48

Svaka čast Nikoli, ali mislim da Srbija a još manje okruženje nema glumce takvog kapaciteta koji mogu da od glume i iznesu taj teret. Plašim se da će i sami nosioci projekta da se razočaraju.

Hux flux

24.07.2020. 17:05

@Vaske - Srbija ima glumce koji bi tako nešto mogli izgurati, pre svega misli na Žiku Todorovića,Duricka i još njih par,samo gde in uglaviti kada nemaju veze sa prethodnim delovima.

KojaDinka

31.07.2020. 07:57

@Vaske - Kojo nije komicar on je Komika Glume... Bojanic je bio majstor kao i njegov partner Todorovic... Sada nema takvih ... To ce vam biti komedija od komedije...

Rodny

24.07.2020. 09:22

Lude godine 1 su veoma ozbiljan film i poucan. Gidra mu je davao srce sa neprevaziđenim talentom za humor. Zikina dinastija 3 i Zikina zenidba su uzas zivi. Tako da treba praviti normalan film sa problemima odrastanja..

Smitra

24.07.2020. 09:41

Nikola Kojo nema tu komediografsku crtu koju je imao Gidra ili Nikola Simić. Pitanje je da li na celoj našoj sceni ima nekoga ko bi mogao da bude u njihovom rangu... Ali hajde da se nadamo najboljem dostojnom nastavku

Don Kihot

24.07.2020. 09:46

80-tih smo dostigli vrhunac muzicki kao i filmski.Na nasu zalost nemamo taj glumacki kvalitet kao sto smo tada imali.Plasim se da ce film biti fijasko.

električar

24.07.2020. 10:16

Izgleda da se radi o nedostatku originalnih tema za nove serije i filmove Zbog toga se pokušava da ponovo pridje ovoj temi kao oprobanoj. Ali, veoma je opasno obradjivati temu koja je već obradjivana na maestralan način, a pogotovo je opasno pokušavati prići, ili ne daj bože prevazići neprevazidjene glumce. Lako može da dodje do fijaska. Ali, verovatno se radi o tome da "mora da se radi", da se troše pare, a kako će narod "da se primi", to ćemo videti, mada to i nije tako važno. Važno je kako će "kritika" to da "oceni". I, idemo dalje ...

Ilegalac

24.07.2020. 10:22

Jeste Gidra neponovljivo nosio celi serijal na svojim plecima ali nije iskljuceno da se napravi dobar film i bez njega. Sve zavisi od lucidnosti scenariste. Mislim da to nece biti tako lose, bar mi tako insekt govori.

Miki

25.07.2020. 21:17

Dzaba snimate od toga nema nista.To su bila neka normalnija vremena u socijalnom smislu ljudi su bili prijatniji i prijateljskiji nastrojeni a nastavak ce se snimati u stilu juznog vetra grupe i slicnih glupih serija koja nemaju originalnost govora vec samo prostacke psovke.Zato bolje ne bacajte pare a i nemate glumce za to cak bi i kojo bio ogavan gledajuci na sve uloge koje je imao posle zigine dinastije.Zikina dinastija je zavrsena po meni je cak i onaj film u ludari sa simicem bio suvisan.

Prolaznik

26.07.2020. 14:52

Besmisleno. Ne bi trebalo da snimaju. Nema smisla skrnaviti nešto, što je snimano u jednom sasvim drugom, drugačijem vremenu. Sa vrlo karakterističnih, nezamenljivim glumcima. Gidra pre svih. Bez njega, ni tada ne bi bio postignut vrcavost i humor. Kao ni popularnost. Kamoli danas.

irena arsovic

27.07.2020. 08:14

neizmjerno ste me obradovali sa snimanjem novih LUDIH GODINA. to je bio serijal koji je u ljudima cijele SFRJ budio ono najljepse. a upravo nam je svima .u cijelom svijetu to i potrebno .posebno u ovom vremenu. budite sigurni da ce film postici uspjeh i van granica Jugoslqvije. i nestrpljivi smo da ga pogledamo. a zelim da predje i u serijal. svako dovro zelim .SRETNO.

Sani

22.08.2020. 14:50

To što je autorka cerka scenariste ne garantuje ništa . Sve što ste pokušali da #ponoviteuspeh # zbog novca od Radovana Treceg i Pozorišta u kuci i sada Zikine Dinastije ,nikada nece imati gledanost kao što je imala u Jugoslaviji ,pogotovo sa modernom postavkom glumaca koji su svetlosnim godinama udaljeni od kostura filma- iskrena ljubav dvoje mladih i nevinih. Kojo je u medjuvremenu snimio toliko filmova da je i zaboravio ambijent 80tih godina. Velikane ne možete reprizirati i imitirati.