"CIGANI" PODIŽU ZAVESU: Pozorište na Terazijama počinje sezonu sa hit mjuziklom

V.V.S.

07. 09. 2023. u 16:50

POZORIŠTE na Terazijama počinje novu sezonu, u petak 15. septembra, izvođenjem hit mjuzikla "Cigani lete u nebo". Ova predstava (u režiji Vladimira Lazića) u aprilu naredne godine obeležiće dvadeset godina od premijere.

ЦИГАНИ ПОДИЖУ ЗАВЕСУ: Позориште на Теразијама почиње сезону са хит мјузиклом

foto Pozorište na Terazijama

Sledeći naslov na repertoaru kuće, biće U nedelju 1. oktobra, a s njim će ansambl mjuzikla "Flešdens"( režija Vladan Đurković), proslaviti jubilarno 50. izvođenje. Premijera je bila u novembru 2021. godine, dok su krajem prošle sezone sa ovim naslovom realizovana uspešna gostovanja na festivalima u Opatiji i Tivtu.

Sve je spremno i za sledeću veliku premijeru: krajem avgusta, nastavljene su probe za novi mjuzikl "Žene na rubu nervnog sloma" u režiji Nebojše Bradića, a po istoimenom filmu Pedra Almodovara. Premijera predstave, koja će imati duplu glumačku podelu - planirana je za kraj oktobra.

BONUS VIDEO: KOMEMORACIJA TANASIJU UZUNOVIĆU - Oproštaj od glumačkog velikana u Narodnom pozorištu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu