OBNOVLJENI "PRODUCENTI": U Pozorištu na Terazijama uskoro opet popularni naslov na repertoaru

V.V.S.

26. 12. 2022. u 22:04

POVODOM Dana Pozorišta na Terazijama nagrada za glumačku bravuru "Janoš Tot" pripala je Vukašinu Jovanoviću za ulogu Bogdana u mjuziklu "Crni leptir". Dobitnici godišnjih nagrada za 2022. godinu su glumci Nikola Šurbanović i Kristina Jovanović, reditelj Marko Jovičić, kao i orkestarski ansambl mjuzikla "Crni leptir".

ОБНОВЉЕНИ ПРОДУЦЕНТИ: У Позоришту на Теразијама ускоро опет популарни наслов на репертоару

foto:promo

Na proslavi 73. rođendana našeg jedinog muzičkog teatra, u godini koja je bila opterećena ,mnogim ograničenjima zbog epidemiološke situacije, direktor Aleksandar Đaja je rekao:

- Nije sve krenulo glatko, morali smo da obnovimo sve naše predstave sa repertoara koje nismo izvodili praktično dve godine. Već neko vreme se organizuju i određene preraspodele u glumačkim ulogama, tako da će se uskoro naći na repertoaru, između ostalih, i čuveni mjuzikl "Producenti."

BONUS VIDEO - BLIŽI SE NOVA GODINA: Ali, ko slavi prvi, a ko poslednji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)