NA ŠTANDOVIMA DELA 70 IZDAVAČA: Sajam knjiga u Nišu posle tri godine pauze

D. MILjKOVIĆ

26. 11. 2022. u 12:10

ZVONKO Karanović, pesnik iz Niša i dobitnik nagrade “Branko Miljković” otvoriće večeras u 18 časova Sajam knjiga u Nišu pod sloganom “Čitanje je zlato”.

НА ШТАНДОВИМА ДЕЛА 70 ИЗДАВАЧА: Сајам књига у Нишу после три године паузе

Foto Tanjug

Niški kulturni centar, koji je organizator Sajma, ističe da se manifestacija oživljava nakon tri godine pauze. Naime, zbog pandemije Kovida 19 toliko je trajala pauza ove značajne manifestacije na jugu Srbije.

Ljubitelji pisane reči moći će do 4. decembra da kod 70 izdavača pronađu omiljeno štivo iz oblasti beletristike ali i stručne literature.

Direktor NKC Srđan Savić ističe da posetioce očekuje bogat program.

- Cilj nam je bio da nakon tri godine program bude što bogatiji. Postoje izlagači koji samostalno određuju neke promocije i prezentacije koje se održavaju bilo na štandu, bilo na mestu za promocije, a i mi sami pokušavamo da ih ugovorimo sa raznim književnim klubovima i udruženjima. Poznato je i da će jednu od prezentacija održati Miloje Dončić, istaknuti pesnik i antologičar - kaže Savić.

Radno vreme Sajma je od 10 do 20 časova, cena ulaznice je 150 dinara, a za grupne posete 100 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora