SVETLO U SVETIONIKU: U Arhivu Vojvodine promovisana nova knjiga pesama Igora Mirovića

J.S.

10. 05. 2022. u 08:35

U VEOMA prijatnom ambijentu Arhiva Vojvodine u Novom Sadu sinoć je predstavljena knjiga pesama Igora Mirovića „Svetlo u svetioniku“, u izdanju Lagune.

СВЕТЛО У СВЕТИОНИКУ: У Архиву Војводине промовисана нова књига песама Игора Мировића

Foto: Arhiv Vojvodine

O Mirovićevim izabranim i novim pesmama govorili su književnici Ivan Negrišorac, Selimir Radulović i Nenad Šaponja, a direktor Arhiva dr Nebojša Kuzmanović biranim rečima pozdravio je prisutne.

Među onima koji duži niz godina prate i književni rad aktuelnog predsednika Pokrajinske vlade bili su i mnogi uglednici iz sveta politike, književnosti i umetnosti: proslavljeni glumac Aleksandar Berček, dr Zoran Đerić, direktor IK „Prometej“ Zoran Kolundžija, Blagoje Baković, pokrajinska sekretarka za kulturu Dragana Milošević i drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Mlađi od njihov dvojice, popularni Karlitos želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

04. 10. 2022. u 17:08

Komentari (0)

BREGU TUŽIO PRVI KOMŠIJA: Saslušan na sudu - ovako se branio