PRVA PROBA "LUNA PARKA":U Ateljeu 212 počele pripreme novog komada Jelene Kajgo

V.V.S.

24. 12. 2021. u 14:56

U ATELjEU 212 juče su počele prone komada  "Luna park" Jelene Kajgo, koji  oslikava svet u kome živimo, ponajviše kroz vizuru glavne junakinje, koja se bliži sedamdesetoj i pokušava da održi korak sa ubrzanjem, sa novim pravilima igre, sa novim tehnologijama koje se pojave dok se i  ne okrenemo. Ona oseća da  je ovo vreme i ovaj svet polako odbacuju kao iznošen kaput.  Njena ćerka  i prijatelji se pak bore da održe ritam, da održe svoje brakove, da se adaptiraju, prave kompromise, da plivaju, da ostanu na površini...

ПРВА ПРОБА ЛУНА ПАРКА:У Атељеу 212 почеле припреме новог комада Јелене Кајго

foto:Atelje 212

- "Svet je đavolji Luna park", napisala je Kajgo. "U tom raznobojnom, modernom, tehnološki naprednom svetu, jedina nepromenjiva konstanta su problemi koji opsedaju ljude - iste sumnje, predrasude, nedoumice, a koji su svakim novim krugom u tom zabavnom parku života sve jasnije i sve bolnije nerešivi".

Reditelj je Milica Kralj,igraju Dara Džokić,Katarina Marković,Jelena Petrović,Milica Mihajlović,Vladislav Mihailović,Petar Mihailović,Teodor Vinčić.Scenograf je Milica Bajić,kostimograf Selena Orb.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna