GALERIJA PRAZNIČNI MJUZIKL: Manifestaciju otvara glumac Ivan Bosiljčić

D.B.M.

06. 12. 2021. u 15:58

MANIFESTACIJA "Galerija praznični mjuzikl" donosi novogodišnji duh u naš najveći tržni centar tokom poslednjeg meseca u godini. Od večeras do 27. decembra posetioci "Galerije" imaće priliku da jednom nedeljno, na Kula trgu pokraj novogodišnje jelke, uživaju u prazničnoj atmosferi uz čaroliju koju daruje muzika.

ГАЛЕРИЈА ПРАЗНИЧНИ МЈУЗИКЛ: Манифестацију отвара глумац Иван Босиљчић

Foto privatna arhiva

Ivan Bosiljčić će muzičkim programom "Naše veče" uz pratnju klavira svečano otvoriti "Galerija praznični mjuzikl". Ovo umetničko veče doneće uzbuđenje dramske predstave i poseban muzički ugođaj. Tokom 45 minuta publika će uživati u vanvremenskim melodijama kao što su "Zvižduk u 8" Đorđa Marijanovića, "Ono sve što znaš o meni" Arsena Dedića i "Žute dunje" grupe Indeksi.

- Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju, osetio sam da mi duboko fali moja publika. Sa nestrpljenjem ću na našem sledećem susretu govoriti poeziju koju više nego ikada osećam - i Jesenjina i Simonova, Okudžavu, Bodlera, Rakića, Dedića, uz muziku koja parira snazi književnih velikana - rekao je Bosiljčić.

U reviji pesama iz čuvenog mjuzikla "LJubav i moda" posetioci će uživati u ponedeljak, 13. decembra u dva termina - od 18:30 i 19:30. Predstava "LJubav i moda", sva u nežnim melodijama i pastelnim tonovima, osim nostalgije za nekim jednostavnijim vremenima nudi i nadu da se oni najvredniji delići tih vremena i danas mogu dotaći. Glumačku postavu čine Žarko Stepanov, Tatjana Dimitrijević i Tijana Ranđelović, a uz glumce u predstavi učestvuje i balet, dok numere izvode Katarina Gojković i Branislav Tomašević.

Poslednja dva ponedeljka u mesecu, 20. i 27. decembar rezervisani su za izvođenje najpoznatijih hitova mjuzikala sa Brodveja u okviru koncerta "Pod sjajem zvezda". U pratnji klavira, koncerti će obuhvati hitove iz mjuzikala "Kosa", "Kabare", "Čikago", "Mama mia", "Kralj lavova"... Čak 12 pesama u kostimima iz predstava 20. decembra izvodiće Jelena Gavrilović i Dušan Svilar, dok će u nešto drugačijem sastavu biti izvođenje zakazano za 27. decembar - magiju Brodveja nam donose Đorđe Kreća, Luka Jozić, Stefan Živanović, Sara Ristić, Andrija Sekulić i Nevena Đoković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)