NAJBOLJA TV DETEKTIVKA: Kira Sedžvik otkriva kako je prihvatila ulogu u "Završnom udarcu"

V. N.

22. 10. 2021. u 22:55

ČUVENA Brenda Li Džonson, koja je u više navrata proglašavana za najbolju TV detektivku, vraća nam se u šestoj sezoni popularne krimi-drame "Završni udarac", koju gledamo od 21. oktobra (radnim danima od 22.00) na kanalu Foks krajm.

НАЈБОЉА ТВ ДЕТЕКТИВКА: Кира Сеџвик открива  како је прихватила  улогу у  Завршном ударцу

Foto Promo

Glumica Kira Sedžvik se na račun ove dame okitila Emijem i Zlatnim Globusom, a malo je poznato da je pre nego što je i započela ovu TV avanturu, karijeru umalo "okačila" o klin.

I to zbog sasvim neočekivanog razloga. Naime, pre nego što je prihvatila rolu u seriji, koja se prema mišljenju kritike gleda upravo zbog šarmantne Brende, a manje zbog zločina koji su slični u svim krimićima, Kira je razmišljala da se zahvali na ponudi. Razlog tome pronašla je u porodici. Nije želela da zbog posla nekoliko meseci godišnje bude odvojena od najmilijih - sina, ćerkice i supruga, svima dobro poznatog Kevina Bejkona.

Upravo njemu bi i trebalo da zahvalimo na tome što danas Kiru gledamo u "Završnom udaracu", jer je on bio taj koji je odlučio da se žrtvuje za porodicu i ostane kod kuće da čuva decu. Znao je da je to sjajna prilika koju ona ne sme da propusti. I pokazalo se da je bio u pravu. Već sa prvom sezonom serija je postala hit. Uz svaku epizodu bilo je sedam miliona Amerikanaca, što je u to vreme bio rekord za neku seriju emitovanu na kablovskoj televiziji. A sopstveni rekord "Završni udarac" oborio je i sa drugim i trećim ciklusom.

Kiri je to, očekivano, donelo šestocifrene honorare, a smatra se da je tokom sedam prikazanih sezona glumica zaradila više od 30 miliona dolara!

Reklo bi se da se Bejkonova žrtva na kraju isplatila. Ipak, Kira nije odustala od svoje prvobitne ideje. Kada je procenila da se porodiččni "novčanik" pristojno napunio, kao producent serije odlučila je da je posle sedme sezone uprkos silnim nagovaranjima producentske kuće i oglašivača - zvanično ugasi. Razlog i sami naslućujete. Odlučila je da porodicu stavi na prvo mesto. Čak i kada su autori "Teških zločina", spinofa njenog TV hita pokušali da je ubede da se pojavi u seriji kao specijalna gošća, njen odgovor bio je jasan: "Ne, hvala".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)