"NEŠO, VEČNOST JE TVOJA": Milica Milša u suzama na komemoraciji Nenadu Nenadoviću (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2021. u 13:10

GLUMAC Nenad Neša Nenadović preminuo je u sredu u 57. godini, biće sahranjen danas u 14 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

НЕШО, ВЕЧНОСТ ЈЕ ТВОЈА: Милица Милша у сузама на комеморацији Ненаду Ненадовићу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Objektiv.rs

Pre ispraćaja održana je komemoracija na sceni "Aleksandar Popović" u Teatru Vuk, koje je sada dom pozorišta "Boško Buha".

Među prvima su stigli njegovi najbliži - supruga Snežana u pratnji ćerki Jane i Mine.

Komemoraciji su prisustvovali glumci Miodrag Radonjić, Predrag Vasić, Đorđe Stojković i Ljubomir Bulajić, a ubrzo su pristigli i glumci Miloš Vlakulin i Milan Kalinić.

Foto: P. Milošević

 

Jug Radivojević pročitao je pesmu “Ako si Neša” koju je sam napisao.

– Ako si Neša, verujući si čovek, veliki si učitelj, ostaćeš zapamćen zauvek, bićeš zauvek voljen, o tebi će se pričati i ti ćeš biti istinska legenda kako sam te uvek zvao. I ovih 20 godina kada god sam dobio poziv da radim u Buhi prvo sam njega birao. On je bio x faktor naših podela, znao sam da će brinuti o svima nama, da će nas voleti. Ako si Neša, tvoje mesto je u raju.

Potresan govor Milice Milše

Milica Milša održala je emotivan govor na komemoraciji preminulom glumcu Nenadu Nenadoviću, koji je prošle srede izgubio bitku sa korona virusom.

Milica Milša je sve vreme plakala i jedva dolazila do reči dok je govorila pred okupljenima.

- Jedno jutro u 7 sam ušla u glumačku sobu i ti si već bio spreman, iako su tvoje scene bile mnogo kasnije. Pitala sam te što si tako rano došao, a ti si me pogledao, nasmejao se i rekao: "Pa vidi, imaju mnogo da rade na mojoj frizuri" - prepričala je glumica jednu anegdotu sa snimanja.

- Ti si voljen i duboko si uklesan u naša srca i naše duše i naše uspomene. Večnost je tvoja, volimo te beskrajno i zauvek - rekla je na kraju Milica Milša, gušeći se u suzama.

Govor održao Andrija Milošević

Andrija Milošević održao govor na komemoraciji Nenada Nenadovića. Dok traje govor, na video-bimu se vrte fotografije sa Nenadovićevih predstava za decu.

– Životni potpis našeg druga Nenada je njegova porodica, to je njegovo remek-delo. I zato sada imam potrebu da kažem da moramo imati snage da pazimo jedni druge. To je ono što je nama Nenad ostavio – rekao je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)