PROMOCIJA KNJIGE "KOMUNIKATOR=GLADIJATOR": Marko Stojanović predstavlja svoje delo na Festivalu monodrame i pantomime

D. B. M.

01. 07. 2021. u 22:46

NAKON dve decenije obučavanja političara i poslovnih ljudi javnom nastupu i veštinama (ne)verbalne komunikacije, ali i obučavanja glumaca, Marko Stojanović je konačno napisao knjigu koju su mnogi dugo iščekivali.

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ КОМУНИКАТОР=ГЛАДИЈАТОР: Марко Стојановић представља своје дело на Фестивалу монодраме и пантомиме

FOTO: Promo

Prva promocija u realnom, a ne virtuelnom svetu biće na Festivalu monodrame i pantomime - u subotu, tačno u podne u restoranu "Stara carinarnica" u Zemunu.Govoriće Dragiša Ristovski, izdavač, vlasnik D.R.Gilbert Centra i edukator u oblasti prodaje i menadžmenta i autor.

Godinama unazad Stojanović je za različite medije u Srbiji, analizirao neverbalnu komunikaciju političara kao ekspert za tu oblast, a veliki deo knjige je posvetio i verbalnoj komunikaciji i praktičnim vežbama koje može svako da radi kod kuće, u kancelariji, u kolima, u šumi. Upravo te vežbe su i simljene i mogu se besplatno gledati putem aplikacije sa proširenom realnošću koja se dobija potpuno besplatno.
Knjiga "Komunikator = Gladijator" je pisana jednostavno i sa puno primera i vežbi da pomogne unapređenju veština svakoga od nas, kako bismo komunicirali sa više samopouzdanja i uverljivosti.
- Komunikacija je veština, oruđe i oružje - kazao je Stojanović. - U rukama posvećenih ona postaje umetnost. Brzina promena, surovost tržišta i nemilosrdno javno mnjenje je učinilo da danas u političkoj, poslovnoj ili umetničkoj areni, svaki komunikator mora da bude gladijator.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna