VEDRANA RUDAN SE RAZVELA POSLE 30 GODINA BRAKA? Već u utorak se udaje za 16 godina mlađeg!

Novosti online

17. 06. 2021. u 12:38

KNJIŽEVNICA Vedrana Rudan (71) na svom blogu pisala je o razvodu od bivšeg supruga, ali i o novom izabraniku za kog će se, kako navodi, udati sledećeg utorka.

ВЕДРАНА РУДАН СЕ РАЗВЕЛА ПОСЛЕ 30 ГОДИНА БРАКА? Већ у уторак се удаје за 16 година млађег!

Foto M. Anđela

Vedrana Rudan napisala je da se od bivšeg muža razvela nakon 30 godina braka, kao i da je tu odluku donela nakon što su za vreme karantina provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

- Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi**eo je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: "Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust". Odselio se u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj - napisala je Rudan na svom blogu Rudan.info.

Ona je zatim iznenadila mnoge vešću da već ima u planu novo venčanje.

Kako se navodi, njen novi izabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u prodavnici. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

- "Super je torba", rekao je. Već me godinama niko ne vidi. Oduševila sam se. "Tvoje cipele su ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba." "Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom." Kapirate? Koja dobra baza. "Pa da hodamo kroz život istim korakom." Otišli smo kod njega kući na piće, ostalo je istorija - otkrila je Rudan, te dodala da će se venčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

- Venčaćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono - zaključila je Vedrana Rudan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)