BORBA ZA GLUMCE KAO BOKS-MEČ: "Pozovite mog agenta", od 20. marta, na kanalu Star lajf

N. D.

17. 03. 2024. u 21:00

SPREMITE se za glamur, intrigu i mnogo smeha sa jedinstvenom ekipom lovaca na talente fiktivne "Semjuel Ker agencije" koja nam sa francuskom komedijom "Pozovite mog agenta" na kanal Star lajf iz Pariza stiže od 20. marta.

БОРБА ЗА ГЛУМЦЕ КАО БОКС-МЕЧ:  Позовите мог агента, од 20. марта, на каналу Стар лајф

Foto Star

Serija nagrađena priznanjem Emi za najbolju komediju sa stranog govornog područja, i nominovana za nagradu BAFTA, kroz šest epizoda prve sezone, koje će se emitovati od ponedeljka do srede u 21.00, donosi nam priču o Gabrijelu, Andrei i Matijasu, za koje je svakodnevni život poput hoda po žici dok pokušavaju da sklope ugovore za prestižne klijente kao što su poznati francuski glumci Sesil de Frans, Žana Moro i mnogi drugi koji u ovoj seriji tumače sami sebe. Sa ekipom koja je međusobno povezana kao da su porodica ima mnogo drame i smeha ispred kamera, ali i kada se kamere ugase.

Mlada Kamil, Matijasova vanbračna ćerka, dolazi u Pariz tražeći posao u agenciji.

Prateći Kamil gledaocima se polako otvaraju vrata zakulisnih događanja u agenciji, kao i magični i mračni svet iza scene života bogatih i slavnih. Nakon smrti šefa agencije svi moraju da sarađuju kako bi njihov zajednički posao opstao. Agenti balansiraju između svojih poslovnih i privatnih života, na tankoj liniji između umetničkog integriteta i finansijskog opstanka.

- Ideja za seriju potekla je od genijalnog Dominika Besneara, verovatno najuticajnijeg kasting-direktora evropske kinematografije svih vremena. Ovo je u stvari njegova životna priča, a mnogi detalji i anegdote koje će publika imati priliku da pogleda stvarni su i deo su Dominikovog bogatog iskustva - otkriva zvezda serije, glumica Kamij Koten, koja u "Pozovite mog agenta" tumači lik Andree Martel, a koju smo nedavno gledali uz Meta Dejmona u drami "Tiha voda", kao i u biografskoj sagi o modnoj imperiji "Gučijevi" sa Al Paćinom, Džeremi Ajronsom, Džaredom Letoom i Ledi Gagom.

- "Pozovite mog agenta" će gledaocima otkriti jedan nevidljivi svet glumačke profesije koji oni ne mogu ni da zamisle. Posao agenta deli istu strast koju u svoj posao unose, recimo, kladioničari. Oni su naši vodiči kroz svet pokretne trake, koji se za svog klijenta bore do krvi. Često me podsećaju na boksere koji ne odustaju dok protivnika ne nokautiraju u ringu, boreći se za glumca kao da je trofej. Sigurna sam da će publika biti oduševljena mečevima koje im donosimo - zaključuje ova francuska glumica.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu