NOVI DETALJI SLUČAJA KOJI JE ZAPREPASTIO SRBIJU: V.D. (77) osumnjičen za obljubu dece lažno se predstavljao kao nastavnik pevanja

V. Đ.

15. 05. 2021. u 13:34

V.D. (77), iz Zaječara, kome je, zbog sumnje da je počinio produženo krivično delo obljube nad maloletnim licima zloupotrebom položaja, određen pritvor do 30 dana, lažno se predstavljao kao nastavnik pevanja – saznaju ’’Novosti’’.

НОВИ ДЕТАЉИ СЛУЧАЈА КОЈИ ЈЕ ЗАПРЕПАСТИО СРБИЈУ: В.Д. (77) осумњичен за обљубу деце лажно се представљао као наставник певања

Foto: Depositphotos

V.D. je kratko, pre tačno 20 godina, radio, po ugovoru, u zaječarskoj Muzičkoj školi ''Stevan Mokranjac'' gde je držao časove harmonike – saznajemo od izvora bliskim istrazi.

Nikada nije predavao solfeđo, odnosno predavanje pevanja.

Kasnije je V.D. koji je taj rad u školi koristio da se prikaže kao vrstan poznavalac muzike, i na osnovu toga je u svoj kući privatno držao časove pevanja.

- On se sumnjiči da je od 2005. do 2014. godine obljubio dve devojčice, koje su tada imale manje od 14 godina – dodaje naš izvor.

– Nakon nekoliko meseci rada, V.D. je priveden.

Po nepotvrđenim informacijama, V.D. je sve optužbe negirao. Nezvanično se, takođe, pominje i da su u njegovoj kući pronađene fotografije nagih devojčica, koje danas imaju 25, odnosno 27 godina, koje bi, uskoro, trebalo da daju svoje iskaze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)