SESTRA MILANA LJEPOJE ZA "NOVOSTI": Tražim istinu!

Novosti online

10. 05. 2021. u 12:54

MENI kao davaocu DNK uzorka ništa nije rečeno, niti da je on pronađen, niti da nije. Mi i dalje iščekujemo vesti o njegovoj sudbini. Tražimo od Tužilaštva i policije da Milanovoj porodici i meni kažu istinu, ma kakva ona bila. Mi se i dalje nadamo da je on živ.

СЕСТРА МИЛАНА ЉЕПОЈЕ ЗА НОВОСТИ: Тражим истину!

Foto MUP

Ovo je za "Novosti" rekla Milena, sestra Milana Ljepoje koja je bila u šoku nakon nezvaničnih saznanja naše redakcije da je u Ritopeku pronađen DNK njenog brata.

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se na mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

- Nijedan zločin klana Belivuk - Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj  mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana - istakao je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!