LJUBA ZEMUNAC NOKAUTIRAO NASILNOG POLICAJCA: Nekoliko zuba mu polomio, posle toga prebili su mu i ruke i noge (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 20:57

- JEDAN naš kolega je sve zatvorenike ponižavao, govorio im da su lopuže, klošari. I jedno jutro je otišao i otvorio onu špijunku gde se deli hleb. Ona je 20 sa 20… I on je proturio glavu kroz nju i pitao – gde je LJuba klošar. I LJuba Zemunac ga nokautira. Napenalio ga toliko da mu je nekoliko zuba polomio - kaže Jordan Antonić, bivši komandir straže u Okružnom zatvoru.

ЉУБА ЗЕМУНАЦ НОКАУТИРАО НАСИЛНОГ ПОЛИЦАЈЦА: Неколико зуба му поломио, после тога пребили су му и руке и ноге (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

On je u emisiji "Goli život" na TV Hepi ispričao da su zbog toga njih četvorica tukli LJubu Zemunca.

- I intervencija kolega, Rankovićevo obezbeđenje. To su ljudi od 120 kilograma. NJih četvorica su ga tukli, a LJuba je toliko bio tvrdoglav da je jedno vreme stojećki izdržavao udarce. Jedno pola sata. Kad je pao na pod tek su onda nastavili da ga još tuku. Prebili su mu i noge i ruke. Posle su ga vezali i stavili u samicu 30 dana - ispričao je on.

 Drugi put LJuba u CZ doveden iz Spuža.

Antonić se osvrnuo i na ubistvu LJube Zemunca.

- Goran Vuković Majmun je kod nas prvi put bio zbog čekova bez pokrića a drugi put je uhapšen jer su on i Giška tukli nekog. Tada su osuđeni na po 9 meseci. Prvo je bio u Padinskoj skeli. I posle mesec dana čujemo da je pobegao. A uopšte nije bilo tragova obijanja. I tad je pobegao u Frankfurt - ispričao je Antonić.

On je napomenuo da su jedno vreme su Goran i LJuba radili bunde.

- To se kradu bunde od 50.000 maraka a prodaju za 10.000. Goran je odradio 6 bundi i dao LJubi da mu ih proda. Goran mi je rekao da svi pričaju kako je on ubio LJubi a niko, kako kaže, ne priča da mu je LJuba pucao u leđa i da je zbog toga 6 meseci bio u koritu. To je bilo zbog onih bundi jer LJuba nije hteo da plati. Goran mi je rekao da kad je pucao u LJubu i pogodio ga, ovaj je nastavio da ide ka njemu. Kaže da se odsekao. E onda je pucao još jednom i tek je onda LJuba pao - ispričao je Jordan Antonić.

 Antonić je ispričao i priču i o tome ko je bio Vaso Pavićević.

- Pavićevića je jednom prilokom devet Rusa napalo, nožem su ga izboli, ali on je pucao dok je imao municije. Potom su ga smestili u bolnicu iz koje je on pobegao. Posle je uhapšen i doveden u Srbiju. NJega znam od 1984. On se družio sa Jugoslavom Vučurevićem, Milenkom Mandićem Mandom, Željkom Ražnatovićem Arkanom… - priča Antonić.

Kaže da ga je, kada je Pavićević izašao iz zatvora, Vaso pozvao da dođe u “Mažestik”.

- Ja došao a tamo 20 i nešto kriminalaca sedi. Sveta Maraš u jednom, ja u drugom ćošku, i služi nas Mijo Gavran. Pitam ja Pavićevića:

- Što nas služi Gavran, nema konobara?

- On će se večeras ubiti. To mu je zadnje što servira. To što večeras nama servira to je, više u životu neće servirati.

- Ne razumem…

- On je od Arkana uzeo dva miliona maraka, od mene 500.000 i od Trojketa 500.000. Nafta treba da stigne u 12, ako ne stigne…

- Ali ne razumem, kako da se ubije?

- Vidiš onog debelog Luku, e taj je specijalista za samoubistva.

Posle odem kući, a ujutru mi kolega donosi novine u kojima piše kako se ubio Mija Gavran", ispričao je Antonić.

 Antonić je otkrio i koje ubistvo se smatra za najsmešniju likvidaciju u beogradskom podzemlju.

- Voja Amerikanac je, kako sam ja čuo ubio Miroslava Bižića bivšeg bivši inspektor SUP Beograd. To je bilo najsmešnije ubistvo u beogradskom podzemlju. Voja je kod Merkatora, preobukao se, uzeo frulicu i svirao. Bižić ga slušao kako ovaj svira moravac, i krene da izvadi pare da mu da bakšiš, a Voja izvadi hekler i upuca ga - rekao je on.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)