BRZA AKCIJA ZRENJANINSKE POLICIJE: Rasvetljeno razbojništvo, uhapšen maloletnik

B. G.

05. 04. 2021. u 14:27

ZRENjANINSKA policija, intenzivnim operativnim radom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zrenjaninu, rasvetlila je razbojništvo počinjeno 18. marta ove godine i uhapsila tridesettrogodišnjeg S. A., dvadesetpetogodišnjeg R. M. i sedamnaestogodišnjeg mladića, svi iz Zrenjanina, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva.

БРЗА АКЦИЈА ЗРЕЊАНИНСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Расветљено разбојништво, ухапшен малолетник

Foto:B. G.

Sumnja se da je maloletnik fizički napao pedesetdevetogodišnjeg sugrađanina i oteo mu oko milion i 150 hiljada dinara, 400 švajcarskih franaka, 600 konvertibilnih maraka, zlatani lančić, prsten i burmu, nakon što je napad isplanirao sa S. A. i R. M.

Pomenuta razbojnička trojka, sumnjiči se, da su prethodno pratili kretanje oštećenog i detaljno.isplanirali mesto i vreme napada.

Ukradeni novac su, kako se sumnja, podelili, a policija je u njihovim stanovima pronašla manji deo i on će biti vratićen  vlasniku. 

S. A. i P. M. su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a maloletnik je, uz krivičnu prijavu, priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!