O OBLJUBI ROĐAKA (9) IZA ZATVORENIH VRATA: U Višem sudu u Novom Sadu počelo suđenje A. P. (31) zbog zlostavljanja maloletnika

LJ. P.

04. 03. 2021. u 20:31

PRED Višim sudom u Novom Sadu počelo je suđenje A. P. (31), iz Sremskih Karlovaca, optuženom za obljubu devetogodišnjeg dečaka. S obzirom na to da je žrtva dete, suđenje je zatvoreno za javnost.

О ОБЉУБИ РОЂАКА (9) ИЗА ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА: У Вишем суду у Новом Саду почело суђење А. П. (31) због злостављања малолетника

OptuženI A. P. (31)

On je, kako saznajemo, na početku glavnog pretresa izneo odbranu, ali o ono što je govorio nepoznato je zbog zaštite maloletne žrtve. U nastavku pretresa, zakazanog za 15. mart, biće saslušani svedoci.

Optuženi, koji je, kako saznajemo, bliski dečakov rođak, sumnjiči se da je u noći između 14. i 15. juna prošle godine seksualno zlostavljao mališana. On ga je, kako se tvrdi, odveo na jednu rođendansku proslavu u naselju Doka-Čerat u Sremskim Karlovcima, a kući ga je vratio oko četiri sata ujutro.

Na putu do kuće, prema nezvaničnim saznanjima, A. P. je dečaka nosio u naručju, jer se dete nije osećalo dobro. Navodno, dok su prelazili preko livade, kako se sumnja, napastvovao je devetogodišnjaka, posle čega ga je odveo kući.

Mališan je odmah legao da spava i dugo nije ustajao iz kreveta, što je njegovim roditeljima, posebno majci, bilo sumnjivo. Dečak je rekao da ga boli stomak, pa su ga odveli kod lekara na pregled, na kojem je utvrđeno da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan. Slučaj je odmah prijavljen policiji.

Mada otežano govori zbog problema sa sluhom, dečak je sposoban za komuniciranje i dao je iskaz o onome što mu se dogodilo. Inspektori su po saznanju šta mu se desilo, razgovorali sa više osoba koje su bile na rođendanu, a uzeti su i brisevi za DNK analizu, kao i delovi odeće. Desetak dana kasnije A. P. je uhapšen.

TVRDIO DA SE NIČEG NE SEĆA

PRILIKOM privođenja A. P. je, prema nezvaničnim saznanjima, tvrdio da je bio pijan i da se ne seća šta se te večeri, odnosno na rođendanskom slavlju, dešavalo sa dvetogodišnjakom kojeg je poveo sa sobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)