"SNAJPER" PUŠTEN NA SLOBODU: Milutinović i saradnik oslobođeni nakon saslušanja, evo za šta su ih sumnjičili

S. M.

04. 03. 2021. u 15:56

SLOBODAN Milutinović zvani Snajper iz Novog Sada i Goran Nikolić iz Novih Ledinaca, koji su u sredu ujutru uhapšeni na području Jahorine, pušteni su u četvrtak na slobodu nakon kriminalističke obrade, potvrdio je Neven Kramer, portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

СНАЈПЕР ПУШТЕН НА СЛОБОДУ: Милутиновић и сарадник ослобођени након саслушања, ево за шта су их сумњичили

Foto: Novosti

On kaže da su državljani Srbije privedeni na kriminalističku obradu zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Kramer je dodao da je saslušanje obavljeno po nalogu Osnovnog suda na Sokocu.

"Novosti" saznaju da su Milutinović i Nikolić pušteni na slobodu jer nije bilo dokaza za njihovo dalje zadržavanje, ali ostaju pod istragom zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja. Ipak, ostala je nepoznanica kako je pomenuti dvojac uopšte priveden zbog neovlašćenog posedovanja oružja, koje očigledno nije pronađeno!

Milutinović je krajem prošle godine izabran u Upravni odbor FK Vojvodina, mada je i ranije bio usko povezan sa klubom, pre svega kao vođa dela navijača. Protiv njega je podneto 15 krivičnih prijava, uglavnom zbog nasilničkog ponašanja na utakmicama, a ima i sedam osuđujućih presuda, od kojih su tri bile uslovne. Poslednja je osuda iz 2018. za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi. Tu višemesečnu kaznu odslužio je u kući s nanogvicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna