PRIČAO SA KOMŠIJAMA, PA SE OBESIO: Meštani Batajnice u šoku posle nezapamćene tragedije, telo pronađeno na spratu porodične kuće (FOTO)

A.K.

26. 02. 2021. u 14:28

ПРИЧАО СА КОМШИЈАМА, ПА СЕ ОБЕСИО: Мештани Батајнице у шоку после незапамћене трагедије, тело пронађено на спрату породичне куће (ФОТО)

Foto: D.Milovanović

MUŠKARAC M. I. star oko 60 godina, danas oko 11 sati zapalio je kuću u kojoj je živeo u Ulici Kralja Stefana Tomasa u Batajnici, a potom je sebi oduzeo život vešanjem.

Prema rečima komšija koje su ga videle neposredno pred tragediju, M. I. je razgovarao sa njima, bio je potišten i rekao im da mora nešto da obavi.

A 10 minuta kasnije iz njegove kuće se čulo da je nešto puklo i počeo je da se širi gust crni dim.


- Ne znamo šta je tačan razlog, ali bilo je tu porodičnih problema. Rođaci njegove pokojne žene pokušali su da ga izbace iz kuće, ali ne znamo da li je baš to bio pravi razlog. Bio je jako dobar, živeo je u toj kući sa ženom, tastom i taštom i o svima je brinuo a kada su oni preminuli počeli su da se nižu problemi - ispričale su nam komšije.


Kako su nam rekli komšije su potrčale da ga spasu iz kuće kada su videli dim, ali je jedan od komšija video da je M. I. sebi oduzeo život na spratu porodične kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)