JOVAN SAHRANJEN UZ PESMU KOJU MU JE NAPISAO BRAT: "Nisi imao prilike da je čuješ - odsviraću ti je sad kad se opraštam od tebe" (FOTO/VIDEO)

J.Ćosin

25. 02. 2021. u 14:31

JOVAN Veselinović sahranjen je danas u na Novom groblju Nišu.

ЈОВАН САХРАЊЕН УЗ ПЕСМУ КОЈУ МУ ЈЕ НАПИСАО БРАТ: Ниси имао прилике да је чујеш - одсвираћу ти је сад кад се опраштам од тебе (ФОТО/ВИДЕО)

Foto:

Više od 300 ljudi došlo je da na večni počinak isprati tragično nastradalog mladića.

Foto:

Trenutak koji je svim prisutnima naterao suze na oči bio je onaj u kome je Jovanov brat Lazar odsvirao pesmu koju je napisao za njega, a koju, kako je rekao, Jovan nije stigao da čuje za života.

Foto:

- Nikad nisi imao priliku da čuješ ovu pesmu, napisao sam ti je jednom prilikom, kada sam te umalo izgubio... Odsviraću ti je sada kada se opraštam od tebe - rekao je Lazar.

Foto:

Jovan je sahranjen sa palicama od bubnja koji je svirao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)