PRITVOR ZA ORGANIZATORE I GOSTE KORONA ŽURKE: Osumnjičeni vlasnik i menadžer kafane, ali i troje gostiju iza rešetaka do 48 časova

J.D.Lj.

15. 02. 2021. u 19:13

U SARADNjI sa policijskom stanicom Novi Beograd i Komunalnom Milicijom dana 14.02.2021. godine, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova, vlasniku objekta osumnjičenom M.M. (1985.) i menadžeru objekta osumnjičenom V.D. (1989.).

ПРИТВОР ЗА ОРГАНИЗАТОРЕ И ГОСТЕ КОРОНА ЖУРКЕ: Осумњичени власник и менаџер кафане, али и троје гостију иза решетака до 48 часова

Foto: Komunalna milicija

Pritvor je određen zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije povodom nedozvoljenog okupljanja građana tokom trajanja epidemioloških mera u objektu "Gradska kafana" na Novom Beogradu.

Takođe, gostima tog objekta određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova i to osumnjičenoj R.J. (1991.), osumnjičenom R.N. (1991.) i osumnjičenom P.N. (1997.) zbog izvrsenja krivičnih dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, zbog toga što su gađali čašama i flašama policijske službenike prilikom intervencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)