KUHINJA PUNA DROGE: U cevima i teglama sakriveni opijati, Beograđanka osumnjičena za dilovanje (FOTO)

Novosti online

13. 02. 2021. u 15:50

POLICIJSKI službenici u Beogradu uhapsili su ženu S. N. (32), zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizdodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U njenom stanu pronađeno je više od jednog kilograma različitih vrsta narkotika.

КУХИЊА ПУНА ДРОГЕ: У цевима и теглама сакривени опијати, Београђанка осумњичена за диловање (ФОТО)

Foto: D.N.

Kako je može videti na snimku MUP, policijski službenici upali su u stan osumnjičene, a većina narkotika pronađena je upravo spakovanu i raspoređenu po kuhinjskim elementima i teglama.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u dve odvojene akcije zaplenili su više od 1,7 kilograma različitih narkotika i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Upravom granične policije i Policijske uprave Subotica su, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom kontrole osumnjičenog I. H. (21) pronašli u rancu tri kutije čipsa sa 500 grama kokaina i 200 grama amfetamina.

U drugoj akciji u Beogradu, uhapšena je S. N., kod koje su policijski službenici u stanu pronašli kilogram kokaina spakovan u tri paketa, po 30 grama amfetamina i opojne droge MDMA, kao i paketić sa 5 grama marihuane, dok je policija prilikom pretresa stana u kojem osumnjičeni O. P. (29) neprijavljeno boravi, pronašla 10 grama kokaina, oko 500 grama smese za uvećanje količine narkotika, kao i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest