"NOVOSTI" SAZNAJU: Uhapšen Marko Andrić Kuzman - Sa Veljom pričao o likvidaciji Milana LJepoje

V.N.

10. 02. 2021. u 13:48

NIŠLIJA Marko Andrić zvani Kuzman , čiji su snimci razgovora na kojima se moglo čuti kako priča o vođi bande "Pink Panteri" Milanu Ljepoji koji je nestao i za koga se sumnja da je ubijen od strane kriminalne organizacije, uhapšen je u četvrtak u Nišu, saznaju "Novosti".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ухапшен Марко Андрић Кузман - Са Вељом причао о ликвидацији Милана Љепоје

Foto: TV Pink printskrin

Njemu se na teret stavlja krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i opojnih droga, a pošto je i ranije osuđivan, njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Ranije je objavljen razgovor između Kuzmana i Veljka Belivuka.

- Ja im kažem zdravo brate mi tebe ne ugrožavamo na bilo koji način nećemo da se mešamo u posao ni tebi ni vama. Zamolio bih brate i tebe i sve vas da gledate vaša posla i da se ne mešate u stvari koje se vas ne tiču.

U drugom snimku Kuzman prenosi izveštaj razgovora Velji Nevolji.

- Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Mance iz Ništa. On je glavni kao Pink Panter. Ja kažem: 'A, ne viđam ga'. Neću da širim brate bez brige, samo što pre da pucam. Dobro. Ja kažem: 'Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam'. Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi**etine. I jedan od tih pi*ki mi je preneo da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad. Gde da ga oderemo pa neka skuplja koga hoće, ali na onom svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024