TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD ZVEČANA: Vozač "pežoa" prešao u suprotnu traku, poginuo na mestu nesreće

Novosti online

08. 02. 2021. u 19:52 >> 20:55

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se danas oko 13.30 časova dogodila na magistralnom putu Priština – Raška, u selu Srbovac, jedno lice je poginulo, dok je jednoj osobi ukazana lekarska pomoć i ona je prebačena u bolnicu u Severnoj Mitrovici.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД ЗВЕЧАНА: Возач пежоа  прешао у супротну траку, погинуо на месту несреће

Foto Tanjug

Prema rečima portparola Kosovske policije za region Sever, poručnika Branislava Radovića u udesu su učestvovala dva vozila, mitrovačkih registarskih oznaka, a od zadobijenih povreda na licu mesta poginuo je V. D. (70) vozač automobila marke "Pežo 307", dok je povrede zadobio M. A (35) vozač automobila marke Pasat, kojem je lekarska pomoć ukazana u bolnici u Severnoj Mitrovici.

„Do saobraćajne nesreće je došlo tako što je vozač "Pežoa" koji je preminuo na licu mesta, krećući se iz pravca Zvečana ka Leposaviću, a na osnovu vidljivih tragova na putu, u jednom momentu proklizao u svojoj saobraćajnoj traci i prešao u traku suprotnog smera, udario u trotoar i okrenuo se, a potom direktno uradio u prednju desni deo Pasata koji je dolazilo iz suprotnog smera“, rekao je Radović.

On je dodao da je alkotestom utvrđeno da vozač Pasata koji je povređen nije imao alkohola u krvi.

Radović je rekao da su na licu mesta, osim saobraćajne i istražne jedinice za drumski saobraćaj Kosovske policije, bili i pripadnici vatrogasne služne i Hitne pomoći, a saobraćaj na ovom delu puta normalizovan je posle dvočasovne blokade.

(kosovo-online.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)