TRAGIČNA sudbina mladog Pančevca Dragana Drljića (15) koji je nestao 2. februara, a pronađen utopljen u Tamišu, potresla je Srbiju.

Komentari (8)

Zoran

06.02.2021. 01:06

Zar niko.od prosvetnih vlasti,skole, majke, drugara , nije primetio patnju zbog raskida sa devojkom da mu.pridju i.pruze savet , koji.bi.verovatno.sprecio.ttagediju. Najdublje daucesce majci deteta i.neka bude medju andjelima. Patim i sam za tim momcicem

gio

06.02.2021. 03:36

@Zoran - moj burazer je uradio slicnu stvar i niko nije ni sltio da ce uradti tako nesto. kod nekoga se vidi kod drugih ne. takva stanja nekog slome iynutra i odjednom se desi

Mihailo

06.02.2021. 21:28

@Zoran - Teško je okriviti bilo koga za ovu tragediju. Nisu krive ni prosvetne vlasti ni nastavnici. Tinejdžeri su neretko promenljivog raspoloženja, osetljivi i tužni, imaju mali milion problema i nesuglasica i najčešće je nemoguće pretpostaviti da će se odlučiti na ovako užasan i drastičan korak. Ako je ponašanje previše upadljivo onda se može posumnjati na tragičnu mogućnost.

Zorica

06.02.2021. 02:13

Neopisiva tuga. Mladost i lepota zaustavljena u koraku i snu. Strašno. Kao društvo smo u velikoj krizi kad su rijaliti i gluposti glavne teme, a nemamo dovoljno pažnje za ovakvu decu. Srećo mala neka te anđeli čuvaju.

Milena

06.02.2021. 07:59

Ja sam cula da je ovaj prelepi decak bio izuzetno dobar, pametan i puno zaljubljen. Da su mu se drugovi iz razreda non stop smejali zato sto ga je devojka napustila. A i nju su drugarice odvracale od njega. Cudna neka generacija, tako mali a puni zlobe i pakosti. Ne mogu da zamislim koliko je to jako bilo,kada se ovaj nesrecni decak odlucio za ovakav tragican kraj. Saucesce majci za njeno prelepo cedo, za njenog sina. Znam da njoj nema utehe, nema nista gore od ove sudbine. A znam koliko je tesko kad sam roditelj odize dete. A ova zena je bila veliki borac, njen sin je bio dete za primer, dobar djak, drug...ali previse je "vukova" okolo, nazalost, previse ne drugarstva, ljubomore, pakosti. Da nije tako, ova mala porodica bi prevazisla i ove decije ljubavne probleme i zivela bi i dalje srecno u svom toplom domu. Ne mogu da se smirim od tuge za ovim decakom i njegovom majkom...ANDJEO mali sada spava sa svom svojom velikom, najvecom, ljubavlju za vecnost.

dobrivoj

06.02.2021. 09:45

moj najbolji drug se obesio,imao je probleme velike. covek kakav ne postoji na zemlji. ja nazovem njegovu sestru jer mu je bila najbliza i kazem joj da porazgovara sa bratom i da povedu paznju na njega,jer sam uvideo dokle je dosao. ona me otkacila ko da sam odvalio neku glupost posle kratkog vremna on je digao ruku na sebe sada vise nemam druga .