OTKRIVEN UZROK SMRTI SUDIJE SLAĐANE BOJOVIĆ: Telo pronašla policija, nije bilo tragova povreda

Novosti online

31. 01. 2021. u 17:44

SUDIJA Upravnog suda Slađana Bojović (58) nađena je juče mrtva u svom stanu u Beogradu. Njeno telo našla je policija, nakon što ih je pozvala sudijina sestra koja je došla da je poseti.

ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СУДИЈЕ СЛАЂАНЕ БОЈОВИЋ: Тело пронашла полиција, није било трагова повреда

Foto: N. Karlić/Tanjug/Dušan Popović

Pošto nije otvarala vrata, ona je pozvala policiju. Kad su ušli u stan, našli su sudiju Bojović bez znakova života, a kako nije bilo vidljivih tragova povreda, pretpostavlja se da je reč o prirodnoj smrti.

Kako se saznaje, sudija je bolovala duže vreme.

Bojovićeva je od januara 2010. bila v.d. predsednika Upravnog suda. Iza sebe je imala sjajnu karijeru. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Beogradu sa 22 godine, sa prosekom 9.06. Od januara 2005. bila je predsednik Odeljenja za upravne poslove Okružnog suda u Beogradu, a od 1999. je postala sudija istog suda.

Sudija Bojović je od 1998. bila predsednik Parničnog odeljenja Prvog opštinskog suda u Beogradu, a od 1992. je bila sudija istog suda. Od 1991. je postala sekretar Okružnog privrednog suda u Beogradu, a pre toga je bila viši stručni saradnik tog suda.

Bila je ispitivač iz predmeta Upravno pravo u ispitnom odboru za polaganje pravosudnog ispita. Takođe je bila učesnik mnogih međunarodnih konferencija posvećenih različitim pravnim temama i član radnih grupa za izradu Zakona o upravnim sporovima i Zakona o upravnom postupku. Učestvovala je na mnogobrojnim savetovanjima.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024