POZVALA GA DA IZAĐE U HODNIK, PA GA NAPALA S LEĐA: Detalji užasa u Požegi - evo u kakvom je stanju muškarac kog je žena ubola u slepoočnicu

N.J.

21. 01. 2021. u 10:15

U NOĆI između srede i četvrtka u užičkoj Opštoj bolnici zbrinut je Đ.M. (58) iz Požege, njemu je D.V. (32) nožem zadala udarac u slepoočnicu.

ПОЗВАЛА ГА ДА ИЗАЂЕ У ХОДНИК, ПА ГА НАПАЛА С ЛЕЂА: Детаљи ужаса у Пожеги - ево у каквом је стању мушкарац ког је жена убола у слепоочницу

Foto: D. N.

Pacijentu je ukazana pomoć, ali je on odbio predloženo bolničko lečenje, osumnjičena za napad je uhapšena zbog pokušaja ubistva, a u njenoj torbi pronađene su psihoaktivne supstance.


- U iskazu datom policiji tokom noći, po prijemu u bolnicu, pacijent je izjavio da je zadobio udarac s leđa od njemu nepoznate osobe, nepoznatim predmetom. Uprkos predlogu da ostane na bolničkom lečenju on je otišao kući posle saniranja rane - rečeno je "Novostima" u Zdravstvenom centru Užice.

Policija je brzo rasvetlila ovaj slučaj.

- Osumnjičena je u kući u kojoj živi više porodica prišla pedesetogodišnjem muškarcu s leđa i nožem ga ubola u predelu glave. Kako se sumnja, on je bio u gostima, a ona ga je sa skrivenog broja pozvala da izađe u hodnik. Policija je u kući osumnjičene pronašla nož za koji se sumnja da su njime nanete povrede, a u njenoj torbi 38 tableta lekova sa liste psihoaktivnih supstanci - saopštila je Policijska uprava u Užicu - Protiv nje će biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti predata nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili