BURNA REAKCIJA ADVOKATA MIKE ALEKSIĆA: Zaustavio se ispred sudnice, evo šta je rekao okupljenima

Novosti online

21. 01. 2021. u 10:11

ZORAN Jakovljević, novi advokat Miroslava Mike Aleksića, stigao je u Više javno tužilaštvo gde se danas nastavljaju saslušanja devojaka koje su prijavile profesora glume za silovanje i seksualno zlostavljanje, burno se obratio okupljenim novinarima.

БУРНА РЕАКЦИЈА АДВОКАТА МИКЕ АЛЕКСИЋА: Зауставио се испред суднице, ево шта је рекао окупљенима

Foto: Z. Jovanović/Printscreen

- Saslušajte šta odbrana ima da kaže, a onda izvodite vaše zaključke - rekao je Jakovljević, a potom dodao:

Nakon toga Jakovljević, koji je nekada bio zamenik tužioca, okrenuo se i ušao u zgradu na saslušanje mlade glumice Ive Ilinčić koja je nekoliko minuta pre njega stigla u Više tužilaštvo u pratnji oca i advokata Srđana Ilinčića i još dva pravna zastupnika.

Podsetimo, Srđan Ilinčić rekao je žda je u ovom slučaju i advokat i otac, ali ipak "malo više otac", te da je, na želju svoje ćerke Ive, danas napustio sudnicu.

- Po želji moje ćerke napustio sam sudnicu, kako bi se ona osećala komfornije dok daje izjavu - rekao je Srđan Ilinčić.

Juče je u Višem tužilaštvu saslušana glumica Milena Radulović, koja je Aleksića optužila za silovanje i seksualno zlostavljanje. Ona je u ispovesti ispričala da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina i bila je učenica njegove škole glume. Nakon nje, ispovest je dala i Iva Ilinčić, koja je navela da je Aleksić nije silovao, ali da ju je više puta seksualno zlostavljao. Potom su se policiji prijavile i druge žrtve profesora glume.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Milan Sa

21.01.2021. 11:13

Убеђен сам да ово није изолован случај и да оваквих има још. Мислим да велики број режисера и продуцената уцењује младе глумице.

U pravu je

21.01.2021. 13:11

Apsolutno je u pravu! Pa jesmo drzava zakona, nevin dok se ne dokaze krivica, ili smo plemenska zajednica? Ako se zale ljudi da im je lose, a nepostuju sami zakon i osudjuju pre suda, vidi se ko je lud. A sto se tice komentara da ce Mika da potplati sud, cime... mesecnom zaradom skole? Ova deca sto su ga tuzila su deca milionera i svakakvih politickih jataka, pa ako ce neko da navlaci, zna se ko moze. Tako da ne bulaznite, nego sacekajte sud da odradi svoje i izloze obe strane sta imaju, a onda sudite do mile volje. Ili ako ste vidoviti, sto ne upalite tu moc malo cesce pa da malo dobijemo na lotou, pa da se Srbija oporavi, itd... Pobesnela masa, nesposobna da resi svoje probleme pa besi koga ti prvog daju, bez dokaza. Sram vas bilo. A ako je kriv, nek mu sude najstroze slobodno, ali tek kad sud donese odluku.

perunika

21.01.2021. 17:20

Силеџије у позоришту Силеџије у школи Силеџије испред школе Силеџије на послу Силеџије на улици Силеџије за воланом Силеџије на дневнику Силеџије са вирусима Силеџије свуда! Пробуди се народе! Да те чују! Дигни глас да се браниш! Да ти неко помогне да се браниш!