SASLUŠAN MIKA ALEKSIĆ: Evo šta je rekao pred tužilaštvom

S.J.M.

18. 01. 2021. u 18:33

NASTAVNIK glume Miroslav Mika Aleksić saslušan je danas pred Višim javnim tužilaštvom gde je negirao optužbe da je napastvovao glumicu Milenu Radulović i ostale učenice u svojoj školi.

САСЛУШАН МИКА АЛЕКСИЋ: Ево шта је рекао пред тужилаштвом

Foto: N. Fifić

Osumnjičeni se tereti, u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje 8 krivičnih dela Silovanja iz člana 178 Krivičnog zakona i 7 krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje iz na štetu 6 oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim  ostećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Prilikom saslušanja osumnjičeni je negirao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret.

Nakon saslušanja osumnjičenog od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predložen je pritvor. Odluka o pritvoru do sada nije dostavljena tužilaštvu.


Više javno tužilaštvo u Beogradu će sprovesti dalju istragu.


S obzirom na težinu krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret, kao i činjenicu da su krivična dela izvršena od strane lica koje je uživalo poverenje celokupne srpske javnosti, da je u konkretnom slučaju došlo do uznemirenja javnosti, a naročito imajući u vidu da su krivična dela izvršena i prema maloletnim licima, te da je zakonska obaveza svih učesnika u postupku da ne iznose činjenice koje saznaju u toku postupka, a pogotovo imajući u vidu interese oštećenih koje tek treba da budu ispitane u istrazi, pored informacija koje smo već izneli, u ovom trenutku nećemo izlaziti u javnost sa detaljima samog postupka - saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna